Jump to content

SOS FX5700 bug !!!

Χ. Γεώργιος

Recommended Posts

Οχι!! καμια αλλαγη στην ταχυτητα...

αφου κανω οποιαδηποτε αλλαγη ξανατρεχω σχεδον ολα τα benchmarks του SiSoft Sandra!!

CPU, GPU, μνημη ακριβως τα ιδια... μονο ο σκληρος ειναι λιγο πιο αργός με την χρηση των drivers της vidia............!!!!! !!!!! !!!!!

γιαυτο και τον ξηλωσα.....

και στα παιχνιδια η ιδια αποδοση.....

μαλλον οι drivers των windows ειναι η πιο εγγυημενη λυση.....

Μια που το αναφέρουμε, αυτή τη στιγμή έχω 2 μηχανήματα με mobo Gigabyte και 1 μηχάνημα με mobo Asus με το ίδιο chipset, και στα τρία μηχανήματα χρησιμοποιώ τους οδηγούς της nvidia αφού δεν έχουν κανένα πρόβλημα και επίσης έχω και ανεβασμένες επιδόσεις.

Μπλέ οθόνη δεν εχω συναντήσει ούτε μία φορά και το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, τώρα όπως είπα το συγκεκριμένο mobo chaintech δεν το έχω δουλέψει ποτέ αρα δεν μπορώ να έχω άποψη.

Για να δείς μέχρι ποιού σημείου δουλεύουν οι οδηγοί της nvidia ακόμη και τα chip ήχου τα δουλεύω με αυτούς και όχι με τους original, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς, όσο για τους gart λειτουργούν χωρίς πρόβλημα επίσης.

Αρχιζω να σκεπτομαι οτι μπορει να φταιει η μνημη που ειναι πολυ αργη......

ειχα αποφασισει να παρω επιπλεον 256ΜΒ RAM , οποτε θα δοκιμασω μονο με το καινουργιο dimm-ακι.... αν ειναι οκ.... μαλλον το παλαιο παει για πεταμα...........

Για ριξε μια ματια και στις μνημες για errors γιατι εμενα δυο 512mb kingstone ενω στο memtest δεν μου εβγαζαn κανενα error μολις τι testαρισα με συσκευη hardware ειχαν προβλημα και τελικα τις εστειλα για rma και μου τις αλλαξαν κανονικα χωρις παρατραγουδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.