Χ. Γεώργιος Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Οχι!! καμια αλλαγη στην ταχυτητα...αφου κανω οποιαδηποτε αλλαγη ξανατρεχω σχεδον ολα τα benchmarks του SiSoft Sandra!!CPU, GPU, μνημη ακριβως τα ιδια... μονο ο σκληρος ειναι λιγο πιο αργός με την χρηση των drivers της vidia............!!!!! !!!!! !!!!! γιαυτο και τον ξηλωσα.....και στα παιχνιδια η ιδια αποδοση.....μαλλον οι drivers των windows ειναι η πιο εγγυημενη λυση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Σεπτέμβριος 14, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Κι εγω Nforce2 εχω! Σε DFI mobo. κανενα προβλημα! μαλιστα μολις τερματησα το DOOM3!Ουτε μια φορα δεν κρασαρε το PC! Μαλον δεν θα πρεπε να παρεις Chaintech!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ. Γεώργιος Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Συμφωνω... μεγαλο λαθος...... :TD: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 14, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Κι εγώ nForce 2 έχω (σε epox μητρική) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το gart Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 14, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μια που το αναφέρουμε, αυτή τη στιγμή έχω 2 μηχανήματα με mobo Gigabyte και 1 μηχάνημα με mobo Asus με το ίδιο chipset, και στα τρία μηχανήματα χρησιμοποιώ τους οδηγούς της nvidia αφού δεν έχουν κανένα πρόβλημα και επίσης έχω και ανεβασμένες επιδόσεις.Μπλέ οθόνη δεν εχω συναντήσει ούτε μία φορά και το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, τώρα όπως είπα το συγκεκριμένο mobo chaintech δεν το έχω δουλέψει ποτέ αρα δεν μπορώ να έχω άποψη.Για να δείς μέχρι ποιού σημείου δουλεύουν οι οδηγοί της nvidia ακόμη και τα chip ήχου τα δουλεύω με αυτούς και όχι με τους original, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς, όσο για τους gart λειτουργούν χωρίς πρόβλημα επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ. Γεώργιος Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχιζω να σκεπτομαι οτι μπορει να φταιει η μνημη που ειναι πολυ αργη......ειχα αποφασισει να παρω επιπλεον 256ΜΒ RAM , οποτε θα δοκιμασω μονο με το καινουργιο dimm-ακι.... αν ειναι οκ.... μαλλον το παλαιο παει για πεταμα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 15, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Για ριξε μια ματια και στις μνημες για errors γιατι εμενα δυο 512mb kingstone ενω στο memtest δεν μου εβγαζαn κανενα error μολις τι testαρισα με συσκευη hardware ειχαν προβλημα και τελικα τις εστειλα για rma και μου τις αλλαξαν κανονικα χωρις παρατραγουδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.