budhas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 Καλησπερα , το προβλημα που εχω με το συγκεκριμενο πολυμηχανημα ειναι οτι δεν μπορω -δεν βρισκω- να δω την καταστση των μελανιων.Εχω περασει οδηγους κλπ αλλα τπτ. Μηπως τυνχανει να γνωριζει καποιος ?? Εχω windows 7 ultimate x64. Ευχαριστω πολυ! HP OFFICEJET 6210 (Q5801B) - - E-SHOP.GR Eκτυπωτής/φαξ/σαρωτής/αντιγραφικό All-in-One HP Officejet 6210 | Υποστήριξη HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2013 Check Ink Levels HP Officejet 6210 All-in-One Printer | HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2013 Επειδη δεν εχω το cd και το προγραμμα που δινει η HP δεν τρεχει στα windows 7 δεν μπορω να κανω αυτα τα βηματα.Παρεπιμπτοντως βρηκα οτι το πολυμηχανημα απο το μενου του μπορεις να εκτυπωσεις την ακριβης κατασταση των μελανιων .Κατι που δεν βολευει και τοσο μιας και κανεις καταναλωση μελανιου.Ας ειναι και ετσι απο το τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.