evolution Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω Stand off M3 καθως και M3 ThumbScrew Οι βιδες ειναι καπως πιο ευκολες αλλα θελω μαυρες Τα standoff βρισκω μονο ebay αλλα και αυτα 50αδα και για τα 9 που θελω εγω μου φενοντε πολλα (θελω 10mm εως 15mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Φεβρουάριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 Για βίδες μαύρες μπορείς να δεις εδώ VoltStorm Alluminium M3 Anodized Thumbscrew Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Φεβρουάριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 Αποστατες υπαρχουν στα περισσοτερα μαγαζια με ηλεκτρονικα (τυπου Κατουμας, Φανος - οχι Πλαισιο κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 25, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 Αποστατες υπαρχουν στα περισσοτερα μαγαζια με ηλεκτρονικα (τυπου Κατουμας, Φανος - οχι Πλαισιο κτλ)Eιμαι Θεσσαλονικη δυστηχως σε οτι μεγαλο καταστημα με ηλεκτρονικα πηγα(οχι τυπου πλαισιο) δεν ειχαν και δεν ξεραν που θα βρω σε μαγαζι με βιδες κτλ μου ειπαν οτι φερνουν απο M5 και πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.