Jump to content

αγορα καινουριου υπολογιστη

pantokratoras

Recommended Posts

λοιπον αποφασισα να παρω καινουριο pc και θελω αποψεις. απο τον παλιο υπολογιστη κραταω τροφοδοτικο(450watt

χωρις pci express pin) το κουτι του ενα απλο ειναι με ενα ανεμιστηρακι και την καρτα γραφικων (::Products - GT 430 (1024MB DDR3)::) τωρα ποια θα ειναι η χρηση του υπολογιστη:

-3ds max rendering

-autocad 2d 3d

-photoshop

-mental ray

-v ray

-rhino

-atchicad

και παιχνιδια αλλα οχι σαν βασικο δηλαδη εαν η καρτα γραφικων π εχω τωρα παιζει ολα τα παραπανω και δεν παιζει παιχνιδια τοτε οκ

το budget ειναι 450 ευρω χωρις οθονη, οσο αφορα τον επεξεργαστη μου αρεσε πολυ αυτος AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GR αλλα εαν εχετε κατι καλυτερο να μ προτεινετε οκ. απλα θα χρειαστω δηλαδη:

-cpu

-mobo

-cooler cpu

-ram

-500gb hd

-και τι καλωδια χρειαζεται

επισης μπορω να τα παρω απο ξεχωριστα καταστηματα και να τα στησω μονος μου απλα να μου τη θερμικη παστα πρεπει να παρω. τελος μενω θεσσαλονικη οποτε στις προτασεις π μ δινετε να το λαβετε υποψιν. σας ευχαριστω πολυ.

AMD FX 8350 (184€)

GIGABYTE 970A-UD3 R1.2 (84€)

GEIL 16GB DDR3 1866Mhz (89€)

KINGSTON SSD V300+ 120GB SATA III (86€)

HITACHI 7K1000D 1TB SATA (64€)

-------------------------------------------------------

500€ αλλά με SSD μέσα για βασικά προγράμματα και λειτουργικό !

Ψύκτρα , ανάλογα αν θα κλοκάρεις ή όχι ! Στο παλαιό σου pc δεν έχεις κάποια aftermarket ? Αν έχεις κατά 70% κάνει για την δουλειά που θες !

λοιπον καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. οχι δεν θα κλοκαρω παραπανω. το παλιο pc εχει π4 και μανισιο ανεμιστηρακι. το τροφοδοτικο ειναι αυτο FORCE 450W PSU - - E-SHOP.GR

ο δισκος εχει μεταφορικα 8 ευρω τους πηρα τηλεφωνο. μενω θεσσαλονικη οχι αθηνα. ψυκτρα ειμαι καλυμενος εχει ο επεξεργαστης στο κουτι του?

Ναι έχει ο επεξεργαστής !

Το κουτί σου ποιο είναι ?

εχει καλο αερισμο γιατι πρωτον το εχω ανοιχτο και δευτερον εχει ενα μεγαλο ανεμιστηρακι το οποιο βγαζει αερα απο το κουτι και γενικα αεριζεται αρκετα καλα. θα μπορουσες να μου προτεινεις μια aftermarket ψυκτρα για καλο και για κακο.

καλες μου φαινονται ολες...ισχυει οτι πιο ακριβο πιο καλο?οσο για το θορυβο ολες μεχρι 1500 στροφες πανε οποτε δεν νομιζω να εχει τοσο διαφορα..ποια απο τις 4? 40 ευρω μαζι με μεταφορικα δινω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.