Jump to content

Top Android Smartphone στα 200€

jpavly

Recommended Posts

Το λεπόν, έχω το Sony Xperia Sole, το οποίο δεν με τρελαίνει, οπότε λέω να το πουλήσω να πάρω ένα άλλο.

Κυρίως θέλω μεγαλύτερη οθόνη, με τη λογική ότι αφού με 200€ δεν μπορώ να πάρω "σοβαρό" κινητό, ας απολαμβάνω έστω μία μεγάλη οθόνη (εξ ου και ο λόγος αλλαγής του Sole, είναι μακρόστενη 3,7")

Έκανα μία μικρή έρευνα αγοράς και βρίσκω τα παρακάτω με σειρά τιμής:

ZTE BLADE III 175€

ZTE ACQUA 179€

Samsung GT-I9070 Galaxy S Advance 199€

Huawei Ascend G300 199€

ZTE Skate 199€

MOTOROLA Motoluxe 199€

Samsung Galaxy S Duos 199€ (αν υπάρχει έκδοση με 1 SIM θα την προτιμήσω)

Υπάρχει κι ένα LG με 4" αλλά δεν το βάζω καν, το πήρε ένας φίλος και οι γωνίες θέασης της οθόνης είναι τουλάχιστον τραγικές. Η οθόνη του θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, όχι να το στρίβεις και να μην βλέπεις τίποτα!

Προτάσεις σας;

Εκτός αν σε ενδιαφέρει η διπλή SIM, ανάμεσα στα Galaxy S προτείνω το Advance.

Σύγκριση.

Πάντως δεν ξέρω γιατί δεν σε τρελαίνει το Sola αλλά σε επιδόσεις δε νομίζω να δεις διαφορά με αυτά που θέλεις να το αντικαταστήσεις...

Σύγκριση με Sola

And I quote myself:

Κυρίως θέλω μεγαλύτερη οθόνη, με τη λογική ότι αφού με 200€ δεν μπορώ να πάρω "σοβαρό" κινητό, ας απολαμβάνω έστω μία μεγάλη οθόνη (εξ ου και ο λόγος αλλαγής του Sole, είναι μακρόστενη 3,7")

Δεν είναι για τις επιδόσεις, αλλά για την οθόνη :p

Μήπως να περίμενες λίγο μέχρι να έρθουν κάποια από τα νέα μοντέλα των εταιριών;

Έχουμε κάποιο preview? Ή να περιμένω μπας και; Γιατί καινούρια μοντέλα πάντα θα βγαίνουν. Μαζί με τα νέα μοντέλα ωστόσο θα πέσει και η αξία του Sola.

Έχουμε κάποιο preview? Ή να περιμένω μπας και; Γιατί καινούρια μοντέλα πάντα θα βγαίνουν. Μαζί με τα νέα μοντέλα ωστόσο θα πέσει και η αξία του Sola.

Αναμενεται να κυκλοφορησει αυτο σε λιγο καιρο..

Παντως για το lg που λες το εχω και οντως δεν υπαρχει χειροτερο κινητο/οθονη..

^ αναμενόμενη τιμή 400$..

Απ' ότι βλέπω το μόνο που αξίζει είναι το Galaxy S Advance, το οποίο έχει ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου +4" οθόνη, μπροστινή κάμερα, μπαταρία και επίσημο 4.1.

Το s2 τελείωσε. Μπορείς όμως να βρεις ελαφρώς μεταχείρο s3 mini με 220 η 230.

260 έχει καινούργιο.

Είναι καλυτερο από το advance αλλά λίγο πιο κάτω απο s2.

Εμφανησιακα τα σπάει βέβαια.

*GNex*

Στα χαρακτηριστικά τα βλέπω σχεδόν ίδια: Samsung I9070 Galaxy S Advance vs. Samsung I8190 Galaxy S III mini - GSMArena.com

Γιατί αξίζει τα παραπάνω 20-30€ για μεταχειρισμένο; (έχει και μικρότερη μπαταρία)

Έχεις συγκρίνει 4"ρι κινητό με το δικό σου; Γιατί 7mm δεν είναι ακριβώς αναβάθμιση. Επιπλέον, κάμποσα από αυτά που έχεις κάνει link είναι χειρότερα από το δικό σου. Μόνο το advance θα έχεις κάποιο κέρδος πέρας των 0.3" (amoled άμα σου αρέσουν, μπαταρία κ μνήμη).

To G300 το έχω και είναι πολύ καλό για τα χρήματά του.

Ιδιαίτερα με τη 4.2.1 έκδοση που έχει κυκλοφορήσει.

Αν δε σε παίρνει για 2 πύρηνο, είναι μία πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο.

Με τα νέα μοντέλα θα πέσει και η τιμή αυτών που σήμερα θεωρείς απλησίαστα όμως. Πάντως, όπως είπαν και οι άλλοι δεν θα κερδίσεις και τίποτα ιδιαίτερο εάν κάνεις την μετάβαση που σκέφτεσαι. Όσο για τις νέες συσκευές δεν έχω να σου δείξω κάτι συγκεκριμένο τώρα γιατί δεν έχω τον χρόνο να ξεθάψω τις σελίδες που είχα βρει...

Έχεις συγκρίνει 4"ρι κινητό με το δικό σου; Γιατί 7mm δεν είναι ακριβώς αναβάθμιση. Επιπλέον, κάμποσα από αυτά που έχεις κάνει link είναι χειρότερα από το δικό σου. Μόνο το advance θα έχεις κάποιο κέρδος πέρας των 0.3" (amoled άμα σου αρέσουν, μπαταρία κ μνήμη).

Το σύγκρινα με το ZTE Blade 3 και μου άρεσε πιο πολύ η μεγάλη οθόνη. Δεν ψάχνω για αναβάθμιση, αλλά μάλλον βιάστηκα για την αγορά του, ενώ ήθελα μεγαλύτερο κινητό. Οπότε δεν περιμένω ιδιαίτερες αλλαγές στις επιδόσεις.

To G300 το έχω και είναι πολύ καλό για τα χρήματά του.

Ιδιαίτερα με τη 4.2.1 έκδοση που έχει κυκλοφορήσει.

Αν δε σε παίρνει για 2 πύρηνο, είναι μία πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο.

Αφού με παίρνει για 2πύρηνο, θα πάρω 2πύρηνο :p

Με τα νέα μοντέλα θα πέσει και η τιμή αυτών που σήμερα θεωρείς απλησίαστα όμως. Πάντως, όπως είπαν και οι άλλοι δεν θα κερδίσεις και τίποτα ιδιαίτερο εάν κάνεις την μετάβαση που σκέφτεσαι. Όσο για τις νέες συσκευές δεν έχω να σου δείξω κάτι συγκεκριμένο τώρα γιατί δεν έχω τον χρόνο να ξεθάψω τις σελίδες που είχα βρει...

Σωστό το επιχείρημα σου, αλλά μιας και είμαι "πανί-με-πανί" θα προσπαθήσω να κάνω απλά ανταλλαγή του κινητού μου με μία μικρή διαφορά. Αν τώρα είμαι τόσο τυχερός, ώστε πουλώντας το δικό μου πέσει και κάποιο νέο, έχει καλώς :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.