suboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο free ip manager. βρήκα αρκετούς με ένα google search απλά αν κάποιος έχει βρεί κατι καλό. Η χρήση του θα είναι σε xp & 7 και θα έχει 3-4 profile με ip,subnet,gateway. Απλό και εύχρηστο καθώς θα απευθύνεται σε απλούς χρήστες.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Τι θέλεις ακριβως να κανεις;*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Φεβρουάριος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 ανάλογα το υποκατάστημα που βρίσκεται ο χρήστης να έχει και διαφορετική ip. αλλά όχι να την αλλάζει με το χέρι. να του έχω 2-3 profile ανάλογα με το που είναι και τέλος. Κάτι σαν το Toshiba config free αλλά ποιο εύκολο.αυτό το βλέπω simpleι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 Εμένα μου άρεσε αυτό εδώ.Network Setting Manager - Managing Multiple Windows Network Setting EasyΈχει αρκετές ρυθμίσεις, μέχρι και εκτυπωτές και σε ποιο SSID να συνδέεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnir Φεβρουάριος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 NetSetMan - Network Settings Manager | LAN & WLAN | Freeware & Proδεν ειναι free για εμπορικη χρηση αλλα προσωπικα με εχει βολεψει.Ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.