suboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο free ip manager. βρήκα αρκετούς με ένα google search απλά αν κάποιος έχει βρεί κατι καλό. Η χρήση του θα είναι σε xp & 7 και θα έχει 3-4 profile με ip,subnet,gateway. Απλό και εύχρηστο καθώς θα απευθύνεται σε απλούς χρήστες.Ευχαριστώ.
suboy Φεβρουάριος 25, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2013 ανάλογα το υποκατάστημα που βρίσκεται ο χρήστης να έχει και διαφορετική ip. αλλά όχι να την αλλάζει με το χέρι. να του έχω 2-3 profile ανάλογα με το που είναι και τέλος. Κάτι σαν το Toshiba config free αλλά ποιο εύκολο.αυτό το βλέπω simpleι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
swatoner Φεβρουάριος 25, 2013 #4 Φεβρουάριος 25, 2013 Εμένα μου άρεσε αυτό εδώ.Network Setting Manager - Managing Multiple Windows Network Setting EasyΈχει αρκετές ρυθμίσεις, μέχρι και εκτυπωτές και σε ποιο SSID να συνδέεται
alexnir Φεβρουάριος 25, 2013 #5 Φεβρουάριος 25, 2013 NetSetMan - Network Settings Manager | LAN & WLAN | Freeware & Proδεν ειναι free για εμπορικη χρηση αλλα προσωπικα με εχει βολεψει.Ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.