paris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2013 Παιδια, σας ξαναλεω οτι για να στειλετε βαρυ δεμα στο εξωτερικο, ως συστημενο και ευθραστο, θελετε ενα καρο λεφτα. Ριχτε μια ματια στο τιμολογιο των ΕΛΤΑ.Φιλε δεν σε ξερω και απο χθες ωστε να εχω λογο να σε κουφανω.Mα δε χρειαζεται να γνωριζεις καποιον απο χτες για να τον κουφανεις. Τα ποστς ειναι σε δημοσια θεα.Παρε με το καλο το στικακι σου δες καμια ταινια και μετα ελα ναπεις την γνωμη σου 3 η ωρα τα ξημερωματα για τα ποσα εδωσα για το τροφοδοτικο.Τι σχεση εχει το... στικακι μου? Μηπως εφαγες πολυ βροχη τελευταια και μουλιασε ο εγκεφαλος σου?Ωστε για σενα ειναι περιεργο που μιλαμε Κυριακη στις 3 τα ξημερωματα?
paris Φεβρουάριος 24, 2013 Author #2 Φεβρουάριος 24, 2013 Αν δε το κανεις ευθραστο τοτε στο πρωτο πεταμα του υπαλληλου υπαρχει κινδυνος να χαλασει η συσκευη.
evolution Φεβρουάριος 24, 2013 #3 Φεβρουάριος 24, 2013 Αν δε το κανεις ευθραστο τοτε στο πρωτο πεταμα του υπαλληλου υπαρχει κινδυνος να χαλασει η συσκευη.Για αυτο ειπα αν το συσκευασεις καλα το πλαστικο με τισ φουσκες κτλ για να μην εχεις θεμα με κτυπηματα
paris Φεβρουάριος 24, 2013 Author #4 Φεβρουάριος 24, 2013 Ποιες φουσκες φιλε μου, για τροφοδοτικο μιλαμε, οχι για μπρελοκ.Συστημενο δε θα το κανεις να παει με ασφαλεια στον παραλήπτη? Αν χαθει?Τωρα προσεξα οτι το θρεντ ειναι απ το 2010, δε νομιζω ομως να εχουν μειωθει τοσο δραματικα οι τιμες.
psyber Φεβρουάριος 24, 2013 #5 Φεβρουάριος 24, 2013 Ποιες φουσκες φιλε μου, για τροφοδοτικο μιλαμε, οχι για μπρελοκ.Συστημενο δε θα το κανεις να παει με ασφαλεια στον παραλήπτη? Αν χαθει?Τωρα προσεξα οτι το θρεντ ειναι απ το 2010, δε νομιζω ομως να εχουν μειωθει τοσο δραματικα οι τιμες.φίλε paris νομίζω ότι το ύφος σου έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό. για χάρη της θετικής εικόνας του φόρουμ σε καλώ ευγενικά να μιλάς περισσότερο κόσμια. όσο αφορά τη συσκευασία, το ax850 έχει μέσα στη συκευασία ένα κουτί από φελιζόλ που είναι ακριβώς στις διαστάσεις του και το προστατεύει απόλυτα. εγώ την πρώτη φορά το είχα τυλίξει σε ενα μέτρο νάυλον με φούσκες και έφτασε με ασφάλεια. δεν το προτείνω βέβαια καλύτερα το φελιζόλ. όποιος το στείλει πάντως να ξέρει ότι θα πάρει πίσω καινούριο σφραγισμένο.
2cpu Φεβρουάριος 24, 2013 #6 Φεβρουάριος 24, 2013 Δηλαδη εκτος τις φυσσαλιδες-φουσκες τι αλλο θες να βαλεις μεσα σε ενα τροφοδοτικοπου στεγαζετε σε μεταλλικο περιβλημα? Θεωρεις λιγο αυτο τον τροπο συσκευασιας?Ειδες ενα καινουργιο τροφοδοτικο τι συσκευασια εχει μεσα?Απο εκει και περα εαν θεωρεις οτι ειναι λιγο και θες να βαλεις περισσοτερο υλικο προστασιαςεννοειτε οι ανεβαινουν τα κιλα και θα πληρωσεις παραπανω.Παιδια, σας ξαναλεω οτι για να στειλετε βαρυ δεμα στο εξωτερικο, ως συστημενο και ευθραστο, θελετε ενα καρο λεφτα. Ριχτε μια ματια στο τιμολογιο των ΕΛΤΑ.Nα υποθεσω οτι εσυ εστειλες κατι τοσο βαρυ εκεινο το χρονικο διαστημα και εκρινες οτι εγω λεωψεμματα? Μιας και ειδες τον τιμοκαταλογο λεει οτι εχει καπου διαφορετικη χρεωση για ευθραυστο?Mα δε χρειαζεται να γνωριζεις καποιον απο χτες για να τον κουφανεις. Τα ποστς ειναι σε δημοσια θεα.Το ιδιο ισχυει και για σενα.Κουφαθηκες επειδη ειπα οτι το στειλα 7 ευρω?Δεν εχω λογο να πω ψεμματα μιας και οπως βλεπεις και τααλλα παιδια σε λενε οτι εκει ηταν οι τιμες.Τι σχεση εχει το... στικακι μου? Μηπως εφαγες πολυ βροχη τελευταια και μουλιασε ο εγκεφαλος σου?Ωστε για σενα ειναι περιεργο που μιλαμε Κυριακη στις 3 τα ξημερωματα?Παρακαμπτω την πρωτη σειρα.Ναι με φαινεται περιεργο που εκατσες διαβασες το κειμενο μου κολλησες στα 7 ευρω, μπηκες στα ΕΛΤΑ ειδες τον τιμοκαταλογο τους καιαπο την ολη ιστορια σε πειραξε οτι εγω με την δικη σου αποψη ειπα οτι πληρωσα 7 ευρω ...3 η ωρα το πρωι... .:flag: Αν δε το κανεις ευθραστο τοτε στο πρωτο πεταμα του υπαλληλου υπαρχει κινδυνος να χαλασει η συσκευη.Πως ξερεις οτι οι υπαλληλοι πετανε τα δεματα ?
paris Φεβρουάριος 24, 2013 Author #7 Φεβρουάριος 24, 2013 φίλε paris νομίζω ότι το ύφος σου έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό. για χάρη της θετικής εικόνας του φόρουμ σε καλώ ευγενικά να μιλάς περισσότερο κόσμια. όσο αφορά τη συσκευασία, το ax850 έχει μέσα στη συκευασία ένα κουτί από φελιζόλ που είναι ακριβώς στις διαστάσεις του και το προστατεύει απόλυτα. εγώ την πρώτη φορά το είχα τυλίξει σε ενα μέτρο νάυλον με φούσκες και έφτασε με ασφάλεια. δεν το προτείνω βέβαια καλύτερα το φελιζόλ. όποιος το στείλει πάντως να ξέρει ότι θα πάρει πίσω καινούριο σφραγισμένο.Tι πραγμα? Που το ειδες το ενοχλητικο υφος? Εγω θα σε καλουσα να μιλας ευγενικα, οπως δηλαδη σου μιλαω κι εγω. Μπορει να μη σου αρεσουν αυτα που σου λεω γιατι προφανως δε τα γνωριζες ή δεν τα ειχες σκεφτει, αλλα καλο ειναι να εχεις καποιο επιπεδο, οι προσωπικες επιθεσεις δε θα σε βοηθησουν.
paris Φεβρουάριος 24, 2013 Author #8 Φεβρουάριος 24, 2013 Δηλαδη εκτος τις φυσσαλιδες-φουσκες τι αλλο θες να βαλεις μεσα σε ενα τροφοδοτικοπου στεγαζετε σε μεταλλικο περιβλημα? Θεωρεις λιγο αυτο τον τροπο συσκευασιας? Ειδες ενα καινουργιο τροφοδοτικο τι συσκευασια εχει μεσα? Δε μιλαμε για τις συσκευες που βλεπεις στα καταστηματα, ή οταν σου φερνει ο ντελιβερας καποια παραγγελια. Η αποστολη ενος δεματος απο εναν ιδιωτη στο εξωτερικο ειναι αλλη ιστορια. Πρεπει να ασφαλισεις το περιεχομενο για να εισαι βεβαιος οτι θα φτασει καλως στο προορισμο του. Πως ξερεις οτι οι υπαλληλοι πετανε τα δεματα ? Καλοο
qbiefox Φεβρουάριος 24, 2013 #9 Φεβρουάριος 24, 2013 Ως προς τι αυτή η επιθετικότητα? Μεγάλα παιδιά είστε, μαζευτείτε από μόνοι σας...
evolution Φεβρουάριος 24, 2013 #10 Φεβρουάριος 24, 2013 Δε μιλαμε για τις συσκευες που βλεπεις στα καταστηματα, ή οταν σου φερνει ο ντελιβερας καποια παραγγελια. Η αποστολη ενος δεματος απο εναν ιδιωτη στο εξωτερικο ειναι αλλη ιστορια. Πρεπει να ασφαλισεις το περιεχομενο για να εισαι βεβαιος οτι θα φτασει καλως στο προορισμο του. Καλοο Το ασφαλισμενο ειναι αλλη ιστορια ποτε δεν εστειλα δεμα για RMA ασφαλισμενο δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που το στελνεις συστημενο
psyber Φεβρουάριος 24, 2013 #11 Φεβρουάριος 24, 2013 Tι πραγμα? Που το ειδες το ενοχλητικο υφος? Εγω θα σε καλουσα να μιλας ευγενικα, οπως δηλαδη σου μιλαω κι εγω. Μπορει να μη σου αρεσουν αυτα που σου λεω γιατι προφανως δε τα γνωριζες ή δεν τα ειχες σκεφτει, αλλα καλο ειναι να εχεις καποιο επιπεδο, οι προσωπικες επιθεσεις δε θα σε βοηθησουν.μάλλον μούλιασε και εμένα ο εγκέφαλος μου όπως είπες και στον 2cpu και έπεσε το επίπεδο μου. ναι έχεις δίκιο είναι καλοπροαίρετο να λές κάτί τέτοιο. όπως και να έχει σταματάω την αντιδικία εδώ ζητώντας εγώ συγγνώμη. όσο αφορά το μεταλλικό περίβλημα που αναφέρθηκε, μπορεί να είναι αρκετό για να προστατέψει τα σωθικά του psu αλλά νομίζω ότι αν έχει κάποιο εμφανές χτύπημα εξωτερικά, δεν είναι απίθανο να αποδώσουν σε αυτό την όποια δυσλειτουργία. κοιτάξτε αυτό το βιντάκι, στο 2:10 ανοίγει αυτό το φελιζόλ που λέω. αν μπει σε αυτό το τροφοδοτικο και όλα μαζί σε ένα κουτί ή διπλωθούν καλά δεν παίζει πρόβλημα.
paris Φεβρουάριος 24, 2013 Author #12 Φεβρουάριος 24, 2013 Το ασφαλισμενο ειναι αλλη ιστορια ποτε δεν εστειλα δεμα για RMA ασφαλισμενο δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που το στελνεις συστημενοΑν χαθει το δεμα ομως δεν θα αποζημιωθεις. Παιρνεις το ρισκο?μάλλον μούλιασε και εμένα ο εγκέφαλος μου όπως είπες και στον 2cpu και έπεσε το επίπεδο μου. ναι έχεις δίκιο είναι καλοπροαίρετο να λές κάτί τέτοιο.Φιλε γιατι δεν εισαι αντικειμενικος? O 2cpu πρωτα με ειρωνευτηκε, επισης ειρωνευτηκε ολους τους χρηστες που ποσταρουμε στις 3 τη νυχτα.
evolution Φεβρουάριος 24, 2013 #13 Φεβρουάριος 24, 2013 Αν χαθει το δεμα ομως δεν θα αποζημιωθεις. Παιρνεις το ρισκο?.ποτε μα ποτε ως τωρα δεν ειχα προβλημα με τα συστημενα εδω εστειλα δισκο στη wd σαν απλο δεμα (ουτε καν tracking number) και δεν ειχα θεμα ποσες φορες σου εχει τυχει να χαθει συστημενο δεμα ? εμενα καμια
2cpu Φεβρουάριος 24, 2013 #14 Φεβρουάριος 24, 2013 Φιλε γιατι δεν εισαι αντικειμενικος? O 2cpu πρωτα με ειρωνευτηκε, επισης ειρωνευτηκε ολους τους χρηστες που ποσταρουμε στις 3 τη νυχτα.Ποσο αντικειμενικοτερος να ειναι? Σε απαντησε τεκμηριωμενα (εκανε και αυτος rma 2 μαλιστα)με σωστη γραφη και ομορφο τροπο και ελαβε την απαντηση.Δεν σε ειρωνευτηκα.Οπως με απαντησες σε απαντησα.Ουτε τους αλλους χρηστες ειρωνευτηκα γιατι πολυ απλα δεν ανεφερα τα ονοματα τουςκαι γιατι φυσικα ο μονος που εγραψε εκεινη την ωρα εισουν εσυ.Συγνωμη απο τους ιδιοκτητες και χρηστες του φορουμ που ξεφυγα αλλα οπωςειπε ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] ....end the story απο μενα.
qbiefox Φεβρουάριος 24, 2013 #15 Φεβρουάριος 24, 2013 Στο επόμενο offtopic αρχίζω εγώ...Το thread θα καθαριστεί αργότερα.
paris Φεβρουάριος 24, 2013 Author #16 Φεβρουάριος 24, 2013 Παρε με το καλο το στικακι σου δες καμια ταινια και μετα ελα ναπεις την γνωμη σου 3 η ωρα τα ξημερωματα για τα ποσα εδωσα για το τροφοδοτικο.Το... στικακι μου δεν εχει καμμια σχεση, πως σου ηρθε?Γιατι πρεπει να δω πρωτα ταινια για να πω τη γνωμη μου?Τι προβλημα εχεις με ολους εμας που ποσταρουμε στις 3 τα ξημερωματα? Μας αποδιδεις μομφη?
paris Φεβρουάριος 25, 2013 Author #17 Φεβρουάριος 25, 2013 Παρε με το καλο το στικακι σου δες καμια ταινια και μετα ελα ναπεις την γνωμη σου 3 η ωρα τα ξημερωματα για τα ποσα εδωσα για το τροφοδοτικο.Τι σχεση εχει το στικακι? Γιατι πρεπει να δω πρωτα ταινια, με ειρωνευεσαι?Και τι προβλημα εχεις με ολους εμας που ποσταρουμε στις 3 τα ξημερωματα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.