Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Πόσο στεναχωριέμαι που έχω δίκιο http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/early-access-update-0-22.13873/#post-238224 :tomato::tomato::tomato:

Αλλά overall πολύ καλό update (δεν είναι ακόμα live)

-> κατεβαίνει!!!!!!!!:jump1::jump1::jump1:

Έγινε επεξεργασία από liakjim

Το feeling των αυτοκινήτων πολύ καλύτερο. Το FFB βελτιωμένο. Η SLS απίστευτη. Τα ποιο πολλά APPS προς το παρών broken ή δίνουν τρελό framedrop. stop:happy2:

edit -> Την SLS την περίμενα πιο γρήγορη. Εκτός κ αν κάνω καμιά πατάτα μου φαίνεται πχ 3-4 δευτερόλεπτα πιο αργή από την MP4 στην Mugelo. Περιμένω επιβεβαίωση από τα aliens.

Μπορω με καποιον τροπο να κανω διαγραφη ολα τα mod και τα app χωρις να διαγραψω τα παντα (και προφανως,χωρις να τα διαγραφω ενα ενα);;

(edited)
edit -> Την SLS την περίμενα πιο γρήγορη. Εκτός κ αν κάνω καμιά πατάτα μου φαίνεται πχ 3-4 δευτερόλεπτα πιο αργή από την MP4 στην Mugelo. Περιμένω επιβεβαίωση από τα aliens.

Δεν ξέρω αν είναι αργή :happy: πάντως είναι πολύ driftάμαξο!!

Τρομερό fun car!! :clap:

[MENTION=12324]PolomanGR[/MENTION] Σβήσε όλον τον φάκελο με τα apps και μετά πήγαινε στο Steam και κάνε Verify integrity of game cache.

Έγινε επεξεργασία από djkostas

Ναι αλλά δεν στρίβει με τίποτε, θέλει setup :p Btw τα setups δεν μου δουλευουν τώρα στο mp, κάνει validate και βγάινουν invalid.

εγω πατως αν ηταν mod θα ειχε παει ηδη στον καδο,ουτε ενα stage δεν βαλανε στην καρουτα :tomato::hehe:

(edited)

Για τα περισσότερα κατεβάζεις το νέο siminfo από εδώ και αντικαθιστάς το παλιό στον φάκελο του κάθε app!

Edit: Φαίνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις γραφικές απεικονίσεις στα apps, αν είστε από τους άτυχους απλά περιμένετε να βγεί κάποιο fix.

Έγινε επεξεργασία από djkostas

Εγώ την βάζω στα αγαπημένα μου αυτοκίνητα κι ας μην ήταν όπως την περίμενα. Πολύ διασκεδαστική. Ξεχνάς τους χρόνους και οδηγείς!

(Καλά εγώ τους χρόνους τους ξεχνάω γενικότερα)