Jump to content

Recommended Posts

1.5.8
- Tweaked tracks reverb levels
- Tweaked Corvette C7 Stingray idle and exterior volumes
- Tweaked Ferrari 458 GT2 exterior volume
- Tweaked P4/5 Competizione limiter sound
- Fixed Steam achievements limit
- Several special events (quick race mode) have been rebalanced because of AI improvements
  • Like 3

Επειδη ο @sstav παραπονεθηκε οτι σημερα δεν ειδε καποιο μηνυμα απο το αγαπημενο μας subforum, ας του ευχηθουμε ολοι ενα καλημερα απο εδω :hehe:

• Like 2
On 4/16/2016 at 9:44 AM, Lazy Dog said:

Επειδη ο @sstav παραπονεθηκε οτι σημερα δεν ειδε καποιο μηνυμα απο το αγαπημενο μας subforum, ας του ευχηθουμε ολοι ενα καλημερα απο εδω :hehe:

On 4/16/2016 at 9:45 AM, sstav said:

καλημέρα σας ... ωραία μέρα σήμερα...πάντα έτσι...

Λες να ανοίξουμε ένα  threadάκι για να λέμε καλημέρες μόνο?? it wouldnt be bad :D

• Like 4

Δείτε το Tweet του χρήστη @KunosStefano

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(edited)

Πρέπει να βάλουν λίγη τεχνητή δυσκολία στο S1 ή να φτιάξουν το tyre model του γιατί από το βίντεο φαίνεται αρκετά arcade-y τη συμπεριφορά του. Αν δε νιώθεις ότι κινδυνεύεις να σκοτωθείς ανά πάσα στιγμή δεν είναι ρεαλιστικό!!  :p

Έγινε επεξεργασία από akis_z80
1 hour ago, akis_z80 said:

Πρέπει να βάλουν λίγη τεχνητή δυσκολία στο S1 ή να φτιάξουν το tyre model του γιατί από το βίντεο φαίνεται αρκετά arcade-y τη συμπεριφορά του. Αν δε νιώθεις ότι κινδυνεύεις να σκοτωθείς ανά πάσα στιγμή δεν είναι ρεαλιστικό!!  :p

Ειδικά η κάμερα πάνω φαίνεται εντελώς arcade!

(edited)
πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios F. έγραψε:

Ειδικά η κάμερα πάνω φαίνεται εντελώς arcade!

Spoiler

tumblr_lt6k0nqcrb1r3mpiao1_500.jpg

Έγινε επεξεργασία από wolves
  • Like 1
(edited)

Mεχρι να φτασει το παιχνιδι το πραγματικο εχουμε πολλα ψωμια ακομα ισως να μην  προλαβουμε ποτε να το δουμε:p

Απο την στιγμη καποιος επιλεγει μια καρουτα αντι γι αυτο που θα επαιρνε στην πραγματικη ζωη- οχι απο αναγκη-.....φαντασου ποσο πισω ειμαστε ακομα:)

Έγινε επεξεργασία από kyr..

στο project cars όλα καλά στο assetto με τις παρακάτω ρυθμίσεις και ολα οσα έχουν αναφερθεί παραπάνω ( με lut κλπ ) η g27 μου κάνει θόρυβο (δυνατα κλακ )όταν φρενάρω απότομα η όταν βγω εκτός .

1.jpg2.JPG3.JPG

22 minutes ago, antonis said:

στο project cars όλα καλά στο assetto με τις παρακάτω ρυθμίσεις και ολα οσα έχουν αναφερθεί παραπάνω ( με lut κλπ ) η g27 μου κάνει θόρυβο (δυνατα κλακ )όταν φρενάρω απότομα η όταν βγω εκτός .

Χαμήλωσε τα road effects!! kerb&road τα έχω στο 6%