Jump to content

Recommended Posts

"When you will approach Flugplatz, remember this car performs 730 bhp with a maximum torque figure of 940. Of course, assuming that you will reach Flugplatz in one piece.."

12031613_10205094556917528_3084788571959

shut-up-and-take-my-money-23274.jpg

η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα μια αμερικάνικη πίστα 

αλλά άμα είναι για 8 ευρώ δε γ@μιεται :p

Καλησπέρα παιδιά, τρέχει ενα Ελληνικό πρωτάθλημα με το Formula Renault 3.5 και προχθές ήταν ο πρώτος αγώνας. Υπάρχουν ακόμα 12 θέσεις στο Grid υπάρχει διαθέσιμος Teamspeak 3 Server, οι αγώνες γίνονται κάθε Πέμπτη και τα επίσημα δοκιμαστικά ξεκινάνε στης 23:15. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ .

• Like 4

παιδια το θεμα με τα setup δεν εχει ιδιαιτερη σημασια(εννοειται ομως οτι δεν υπαρχει θεμα)

μου εχει τυχει να δοκιμαζω σεταπ απο πιο γρηγορους οδηγους και να ειμαι πιο αργος και με το δικο μου να ειμαι πιο γρηγορος.

Δεν υπαρχει γρηγορο σεταπ γενικα , αλλα γρηγορο /σταθερο για καθε οδηγο ξεχωριστα.

Νια αλλά είναι αλλιώς να τροποποιείς ένα ήδη γρήγορο setup από το να ξεκινάς από το 0. Επίσης ωραίο θα ήταν να ανεβαίνουν και βίντεο με hotlaps εφόσον είναι πολύ κοντά στα ρεκόρ.

Μπορουμε καπως να δουμε τον αγωνα των παιδιων στο cup?

Ναι κατέβασε από εδώ τα replay, βάλτα στο φάκελο των replay στο assetto σου και απόλαυσέ τα!

v0.9 της καταπληκτικής πίστας bridgehampton -> http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-bridgehampton-v0-9.22754/

Κορυφή για multiplayer , ε @ ??? χαχαχαχαχα :p :p :p

χαχαχαχαχαχαχαχαχα το combo έχει αποφασιστεί και περιμένω την έγκριση από @panosdimp...

Αλλά κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει!! 

Θα μου αρέσει μόνο αν έχει το Miura.

Οκ τέλος με το off topic.

P.S. Μη ξεχνάτε, αν όλα πάνε καλά το επόμενο event θα είναι με το 1.3 και νέο μοντέλο ελαστικών + DP2 .

• Like 1

Καλημέρα εδώ είναι τα highlights του αγώνα στην Magione. Επόμενη πίστα Red Bull Ring. Επίσης ψάχνουμε να βρούμε ένα άτομο με καλό upload για να προσπαθήσουμε να κάνουμε Live Streaming όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ένα pm.

Καλημέρα εδώ είναι τα highlights του αγώνα στην Magione. Επόμενη πίστα Red Bull Ring. Επίσης ψάχνουμε να βρούμε ένα άτομο με καλό upload για να προσπαθήσουμε να κάνουμε Live Streaming όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ένα pm.

πολυ κοπανιεστε ρε παιδακιμου :p

• Like 2