Jump to content



Assetto Corsa


racer

Recommended Posts

Το RUF είναι υπέροχο, φανταστικό δεν έχω λόγια!!!!

Aσε με ξενύχτησε χθες το απόλαυσα όσο κανένα άλλο.Βάλε street tyres 90's και κάνε βόλτα στο Nordschleife είναι όπως στο βίντεο με το πραγματικό ruf.

Ser jim στείλε καμιά ρύθμιση ffb για spa και ruf για το g27 .

https://www.youtube.com/watch?v=jFOdmzKEe_g

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
Link to comment
Share on other sites

στείλε καμιά ρύθμιση ffb για spa και ruf για το g27 .

Πάντα έχω στον driver 100%, στο main επίσης 100% και με το Force Feedback anti-clipping tool βλέπω πόσο πρέπει να βάλω στο setup  του εκάστοτε αυτοκινήτου και ανάλογα την πίστα πχ για RUF και SPA μου έδειξε 90.

 

Υ.Γ. : Δεν το αξίζω το ser  :blush: 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όμορφο ειναι, γρήγορο στην ευθεία ειναι, ωραίο ήχο εχει, στην οδηγική συμπεριφορά θα το εχουν πετύχει λογικα, καλο αυτοκίνητο πάντως δεν το λες.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
Link to comment
Share on other sites

Είναι απ΄ όλα τηρουμένων των αναλογιών,θα ΄ταν άδικο να την συγκρίνουμε με τη laferrari.Δεν το λες το αυτοκίνητο των ονείρων σου αλλά σίγουρα είναι ονειρεμένο αυτοκίνητο.Είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, φαντάσου τι θα λένε για την laferrari σε 30 χρόνια από σήμερα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Διαφωνω, υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια για να κρινεις αν ενα αυτοκινητο ειναι καλο η οχι δεν χρειαζεται να το συγκρινεις με την laferrari. Ενα αυτοκινητο με το ζυγισμα και την οδηγικη συμπεριφορα της RUF που εχουμε στο assetto ειναι αντικειμενικα κακο αυτοκινητο και δεν θα εβγαινε καν στην παραγωγη πλεον. Δεν ειναι δυνατον να κανει τετακε το αυτοκινητο επειδη πατας φρενο ακομα και με το τιμονι στις 0 μοιρες, οκ εμεις ειμαστε στο παιχνιδι και να μας φυγει δεν εγινε τπτ για βαλτο σε πραγματικες συνθηκες. Αλλο τι μας αρεσει να παιζουμε η να κανουμε παντιλικια στην αλανα και αλλο το αν ειναι καλο το αυτοκινιτο.   

Link to comment
Share on other sites

Γούστα είναι αυτά. Αλλά πραγματικά το αυτοκίνητο είναι υπέροχο στην οδήγηση, πολύ πιο απολαυστικό από την F40. Στο SPA κατάφερνα και έπαιρνα όλες τις στροφές με drift!!!

Fatalara το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. 

 

Επίσης δοκιμάστε να βάλετε το brake balance στο 65%, το diff στο 80%, coast στο 60% και τσιμπίστε λίγο camber μπρος-πισω και είστε έτοιμοι.

 

Επίσης μου φαίνονται απόλυτα balanced με την F40. 

Με αρκετά λάθη ειμαι στο ~2:41:500 κ τα aliens περίπου στα ίδια :

http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=341&car=59

http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=341&car=850

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εξακολουθείς να μπερδεύεις την απόλαυση με το αν ειναι καλο το αυτοκίνητο. Τα πράγματα ειναι απλα, αν το δωσεις σε επαγγελματία οδηγό η σοβαρό sim racer θα σου πει το εξής, καλο ειναι για να κάνω γύρους μόνος μου αλλα σε αγώνα δεν έτρεχα.

Link to comment
Share on other sites

@fatalara η ruf είναι ένα ταξίδι στο χρόνο,το παιχνίδι σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις τα στάδια της εξέλιξης του αυτοκινήτου που τόσο αγαπάμε όλοι μας εδώ μέσα και γι αυτό θα ταν αδικο να λέμε πως ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμός στην εποχή του είναι κακό αυτοκίνητο αν το δεις από αυτήν την οπτική γωνία θα συμφωνήσεις μαζί μου και γω θα συμφωνήσω μαζί σου βλέποντάς το από τη δική σου οπτική γωνία.

@liakjim όταν λέω ότι είσαι σερ να με ακούς, συνέχα τώρα που μπήκες στο πετσί της ruf θα κατέβεις ακόμα 1 δευτερόλεπτο είμαι σίγουρος :D !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.