akis_z80 Μάϊος 5, 2014 #481 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bPSqnv-2rXM]Hitler reacts to Assetto Corsa Multiplayer delay - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #482 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 (edited) Επιτέλους βρήκα λύση για χρήση τιμονιέρας στο σαλόνι : Home page - Wheelstandpro Απίστευτα στιβαρή κατασκευή , πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Όσο για τιμονιέρα, κατέβασα από την αποθήκη την γριά μου Support + Downloads: MOMO Racing Force Feedback Wheel - Logitech Ξέρω , με 240 μοίρες δεν πάω πουθενα, αλλά όσο να΄ναι απο το 360 pad , σαφώς καλύτερα. Τ'ωρα ψάχνω στις αγγελίες για καμιά g25. και φωτό : Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2014 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 9, 2014 #483 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Πες μας τώρα ότι τα έστησες στο σαλόνι και βλέπεις το game στην οθόνη του laptop! Παίζει να χάνεις 0.5sec στον γύρο μόνο από αυτό Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #484 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 χαχαχα , όχι ρε συ , στην τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 9, 2014 #485 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 χαχαχα , όχι ρε συ , στην τηλεόραση.Για πες, πως σου φάνηκε η μετάβαση σε τιμονιερα από το pad; Σε χρόνους πώς πας τώρα, έρχονται πιο εύκολα; Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #486 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Κοίτα, ενώ έχω (λίγο) καλύτερο έλεγχο στις πλαγιολισθίσεις, μετά από μία ώρα στο Mugello με την F40, το μόνο που κατάφερα είναι να είμαι 3 δευτ πιο αργός, από το gamepad. Απλά πρέπει να ξανά-εκπαιδεύσω τον εγκέφαλό μου. Και με το MP στην γωνία , δεν πάνε καλά τα πράγματα( ακόμα):whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 9, 2014 #487 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Τι ρυθμίσεις είχες στο pad; Αν είναι εύκολο ένα screen short. Έτσι όπως το έχω τώρα μου φαίνεται πολύ ευαίσθητο... Έχουν γίνει και 1-2 update στα pad controls από τότε που το πείραξα τελευταία φορά. Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 9, 2014 #488 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 [MENTION=15353]liakjim[/MENTION] με γειά! Αξιοπρεπέστατη η τιμονιέρα σου. Δοκίμασε gt3, gt2 και φόρμουλες που έτσι και αλλιώς έχουν λίγες μοίρες lock to lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #489 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Τι ρυθμίσεις είχες στο pad; Αν είναι εύκολο ένα screen short. Έτσι όπως το έχω τώρα μου φαίνεται πολύ ευαίσθητο... Έχουν γίνει και 1-2 update στα pad controls από τότε που το πείραξα τελευταία φορά. Έχω speed sensitivity στο 74% και τα άλλα : Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάϊος 9, 2014 #490 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #491 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Δεν το πιστεύω, επιτέλους http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/early-access-update-0-9-and-alpha-multiplayer.9373/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 9, 2014 #492 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Πιο ειναι το πιο ταπεινό συστημα εδώ μεσα που παιζει αξιοπρεπώς την παιχνιδαρα αυτή ;Επίσης,εκτος απο τιμονιερα ,πως βολεύει να παίζεται; me joypad η πληκτρολόγιο ;sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 9, 2014 #493 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Τι εγινε μπηκε το Multi ? Πως παει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #494 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Πιο ειναι το πιο ταπεινό συστημα εδώ μεσα που παιζει αξιοπρεπώς την παιχνιδαρα αυτή ;Επίσης,εκτος απο τιμονιερα ,πως βολεύει να παίζεται; me joypad η πληκτρολόγιο ;sent from mobileΠληκτρολόγιο ξέχασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 9, 2014 #495 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Μα'στα... η gtx 660 το παλεύει ;η θα ειναι πολυ low οι ρυθμίσεις;sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 9, 2014 #496 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Επιτέλους βρήκα λύση για χρήση τιμονιέρας στο σαλόνι :Home page - WheelstandproΑπίστευτα στιβαρή κατασκευή , πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Όσο για τιμονιέρα, κατέβασα από την αποθήκη την γριά μου Support + Downloads: MOMO Racing Force Feedback Wheel - LogitechΞέρω , με 240 μοίρες δεν πάω πουθενα, αλλά όσο να΄ναι απο το 360 pad , σαφώς καλύτερα. Τ'ωρα ψάχνω στις αγγελίες για καμιά g25. και φωτό : [ATTACH]62025[/ATTACH]Έχω την ίδια και εγω με τη διαφορα οτι χρισιμοποιω τα fanatec clubsport pedals v2. Όταν κανεις απότομες κινήσεις στα πεντάλ ξεκολαει καθόλου απο το έδαφος; Ενδιαφέρομαι και εγω να την πάρω αυτή τη βαση και θέλω να έχω αυτοπεποίθηση όταν πατάω φρένο γτ τώρα σηκώνεται η πεταλιερα μερικές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 9, 2014 #497 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Η βάση δεν καταλαβάινει τίποτα. Η 660GTX, τό παίζει σχεδόν τέρμα (την ίδια έχω).Έτρεξα τον 1ο αγώνα με Zonda R στην Vallelunga.Ξεκίνησα 8ος στους 15 και τερμάτισα 3ος!!! Πολύ το χάρηκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 9, 2014 #498 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Το mp πολύ καλό! Ήδη κάναμε 3-4 races. Έχω σηκώσει server 24/7. Θα βγάλουμε πρόγραμμα αγώνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 9, 2014 #499 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Κατάλαβα, τζάμπα θα πάει το beta key του wildstar.. . Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 9, 2014 Author #500 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Ρίξτε κανά mention αν τρέξετε μήπως και έχω χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts