Jump to content

Gaming Οθονη

leonidastra86

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=29447]DimiR21[/MENTION] διάβασε εδώ http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/120-hz-pc-monitors-82650-5.html οι βασικές διαφορές είναι ότι η 11Τ μπορεί και τρέχει στα 144Hz αλλά έχει χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής όπως την είδα με λιγότερα features.

[MENTION=13625]leonidastra86[/MENTION] και σε μένα κάπως έτσι ήτανε, φταίει η μεγάλη φωτεινότητα που έχει, η φωτογραφία το ενισχύει παραπάνω βέβαια. Στην πραγματικότητα φένεται πολύ καλύτερα, αν και σε σχέση με την 20Τ έχει παραπάνω bleed.

[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] το backlight bleed σου φάνηκε ενοχλητικό σε σχέση με την 2420;

[MENTION=13625]leonidastra86[/MENTION] περιμένουμε εντυπώσεις από games και all around χρήση :D

face to face με την οθόνη όχι δεν είναι ενοχλητικό. Απλά η 2420 έχει λίγο καλύτερο μαύρο (όπως το είδαν τα μάτια μου διπλα-δίπλα οι οθόνες).

[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] το backlight bleed σου φάνηκε ενοχλητικό σε σχέση με την 2420;

[MENTION=13625]leonidastra86[/MENTION] περιμένουμε εντυπώσεις από games και all around χρήση :D

Στο CS που προλαβα και επαιξα ρεει καλυτερα η εικονα αλλα δεν ειναι παιχνιδι για να κρινει κανεις. Ελπιζω το Σ/Κ ναχω χρονο και ορεξη να δοκιμασω καποιο αλλο για να σας πω πιο εμπεριστατομενη αποψη.

Βασικά το CS είναι το κατάλληλο παιχνίδι να κρίνει κανείς :D Επιτέλους δεν υπάρχει το ενοχλητικό σπάσιμο στην εικόνα στις γρήγορες κινήσεις. Επίσης η smooth κίνηση που σε δίνει το monitor σε βελτιώνει το aim.

Για τον στοχο και την ευκρινεια το παρατηρησα και εγω.Παρολα αυτα αν πας κοντα σε παικτη με την καμερα,ενω εχεις χασει εννοω,χανεται το μισο κεφαλι και βλεπεις απο μεσα. Να φανταστω μπαγκ του παιχνιδιου?

Παρεπιπτοντως οποιος γουσταρει να παιζουμε παρεα ας με κανει add στο steam,ειμαι με το ιδιο ονομα.

[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] Να μην είχε και αυτη τη διαφορά στην τιμή καλά θα ήταν...

[MENTION=13625]leonidastra86[/MENTION] αν βρεις χρόνο δοκίμασε την και σε άλλα παιχνίδια και σε ταινίες να δούμε πως τα πάει

• 4 weeks later...

Μετα την αγορα του νεο μου PC πρεπει να παρω και οθονη..Εχω δει αρκετες και θελω την γνωμη σας

1) BenQ XL2420T 24" 3D LED Monitor

2) BENQ GL2750HM 27'' DVI/HDMI LED - - E-SHOP.GR

3) ASUS PA238Q 23'' DVI + DISP.PORT - - E-SHOP.GR

4) XL2720T LED Gaming Monitor | BenQ 16:9 LED Gaming monitors

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.