Jump to content

Gaming Οθονη

leonidastra86

Recommended Posts

Ρε παιδεια εχω μια μεγαλη απορια..Θλεω να παρω τωρα μαι TV στην οποια θα συνδεσω και το PC μου...SAMSUNG UE40ES6800 40'' 3D LED TV FULL HD - - E-SHOP.GR

Θα μου αποδιδει 120hz που αποδιδουν μερικα GAMES???

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδεια εχω μια μεγαλη απορια..Θλεω να παρω τωρα μαι TV στην οποια θα συνδεσω και το PC μου...SAMSUNG UE40ES6800 40'' 3D LED TV FULL HD - - E-SHOP.GR

Θα μου αποδιδει 120hz που αποδιδουν μερικα GAMES???

όχι, 60Hz θα βλέπεις στο PC (αυτά είναι τα native που βγάζει). Τα 400Hz που βλέπεις να λέει σκέψου τα ότι είναι κάτι σαν "upscaling" στην συχνότητα της τηλεόρασης. ;)

We are pleased to report that the following item will dispatch sooner than expected:

"BenQ XL2411T 24 inch Widescreen LED Monitor (1920x1080, 1ms, VGA, DVI, HDMI, 3D-Ready, 120Hz, HDMI)"

Previous estimated arrival date: March 14 2013 - March 25 2013

New estimated arrival date: March 08 2013 - March 09 2013

:dance3::dance3::dance3::dance3::magic::magic::magic:

Δηλαδη δεν αξιζει να μια τηλεοραση για PC???Να παρω καθαρα μονιτορ???

γνώμη μου, ναι.

We are pleased to report that the following item will dispatch sooner than expected:

"BenQ XL2411T 24 inch Widescreen LED Monitor (1920x1080, 1ms, VGA, DVI, HDMI, 3D-Ready, 120Hz, HDMI)"

Previous estimated arrival date: March 14 2013 - March 25 2013

New estimated arrival date: March 08 2013 - March 09 2013

:dance3::dance3::dance3::dance3::magic::magic::magic:

μόλις παραλάβεις και την στήσεις αναμένω photo με black background, με κανονική φωτεινότητα και σβηστά φώτα δωματίου, να συγκρίνω το backlight bleed με αυτήν που αναμένω και εγώ. :cool:

γνώμη μου, ναι.

μόλις παραλάβεις και την στήσεις αναμένω photo με black background, με κανονική φωτεινότητα και σβηστά φώτα δωματίου, να συγκρίνω το backlight bleed με αυτήν που αναμένω και εγώ. :cool:

+1 με Hellhammer

Μου εκλεψες το avatar απο BF3 κιολας θελω ¨"πνευματικα δικαιωματα" :jump::jump::jump::rofl:

vmr7lu.jpg

Καταρχην το κουτι. Η συσκευασια ειναι το ημισυ της χαρας και η συγκεκριμενη δεν απογοητευει. Η ευοδεια του χημικου ειναι το κατι αλλο,καταλαβαινεις αμεσως οτι αγορασες κατι καινουριο και καλο :shifty:

28hlisg.jpg

H πρωτη εικονα μολις ανοιγω το κουτι. Η οθονη ειναι ετοιμη με το DVI της συνδεδεμενο και λειπει μονο η βαση που συνδεεται πανευκολα χαρη σε ενα δαχτυλιδι στη βαση της που σου επιτρεπει να το βιδωσεις σταθερα αλλα οχι πολυ σφικτα.

34q7ivb.jpg

Αυτα ειναι τα περιεχομενα. Λιτα και απεριττα. Οδηγιες,εγγυηση,συνδεση για 2 οθονες,συνδεση με ρευμα (3πινη δυστυχως και δε ξερω αν δουλευει χωρις ρευμα ή θα πρεπει να βρω ανταπτορα επειγοντος!) και τη βαση.

4vg3k3.jpg

Να'τη και στημενη,με το καλυμα της.

2yzea05.jpg

Να'τη και χωρις το καλυμα.

Θα φυγω μαλλον καρφι για το Μιντιαμαρκτ για ανταπτορα.Κριμα γιατι ηθελα να αρχισω ηδη το παιχνιδι :cry:

Σε μένα βγήκε 265 :D

Οποιοδήποτε καλώδιο 3pin κάνει για την οθόνη. Άμα έχεις απο κανένα τροφοδοτικό βάλε αυτό. ;)

όσο αφορά τις δικιές μου εντυπώσεις για την οθόνη τα έγραψα εδώ http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/120-hz-pc-monitors-82650-5.html#post1063448010

Πως το κανω αυτο που ζητησατε με το μαυρο φοντο? Αρκει να εχω μαυρο φοντο στην επιφανεια εργασιας ή εχει αλλη μαγκια?

βάλε μια μέση φωτεινότητα στην οθόνη. πχ 60, πάνε εδώ Do I Have A Dead Pixel? Dead Pixel Test πάτα F11 κλείσε τα φώτα στο δωμάτιο να είναι σκοτάδι και βγάλε μια φώτο απο το κινητό η κάμερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.