diablo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 Καλησπέρα παιδιά, Βαζω την υ/ψ στο modded case μου και εχω ενα προβληματάκι. Το τανκ που έχω πάρει είναι ..."λιγο" και δεν μπορώ να κάνω εξαέρωση γιατι το νερο πετάγεται οξω αφού η αντλία είναι η 1250 με μεγάλη δύναμη. Σκέφτηκα λοιπόν να αλλάξω τανκ και να πάρω ένα άλλο. Το ερώτημα είναι ποιο? Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβετε... Το ωφέλιμο κενό πανω απο το ψυγείο που θέλω να βάλω το τανκ είναι 22 x 20 (Π x Υ) αλλά οι σωλήνες πρέπει να βγαίνουν απο την κάτω μεριά. Εννοείτε οτι θα ανοίξω 2 ιδιες τρυπες οπως του ψυγείου. Οποιος ξέρει κάτι το ρίχνει... Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Γιατί δεν κάνεις κάτι handmade να βγει και στα μέτρα που θες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Δες αυτο που εβαλε ο Vagouridishttp://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=153&page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Φεβρουάριος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Πολύ ωραίο ειναι xrist αλλά είναι στην λογική του δικού μου μονο που τα δικό μου είναι σε 5,25 τετράγωνο. Εγώ σκεφτόμουν σε κάτι σαν το παρακάτω χωρίς την αντλία... Αν έχετε κάτι υπόψη σας είμαι όλος αυτιά. Χάρη μου το σκέφτομαι για να την κάνω μόνος μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Πολύ ωραίο ειναι xrist αλλά είναι στην λογική του δικού μου μονο που τα δικό μου είναι σε 5,25 τετράγωνο.Εγώ σκεφτόμουν σε κάτι σαν το παρακάτω χωρίς την αντλία...Αν έχετε κάτι υπόψη σας είμαι όλος αυτιά.Χάρη μου το σκέφτομαι για να την κάνω μόνος μου!!!Οχι βρε εννοώ την τελευταία φωτο που έβαλε το νέο τανκ.Οσο για το δευτερο ειναι καλη λυση ακομη και να το παρεις με την αντλια και να την βγαλεις απο μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.