Jump to content

Xtremesystems.org Forums DEFACED????

Shaman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable

Μπραβο ωραια φιλοσοφια απο μερικους, το xtremesystems ισως να ειναι το best forum που υπαρχει πανω στο o/c και οποιος overclocker χαιρεται για κατι τετοιο τοτε τι να πω...... δηλαδη αν εγω γουσταρω τον Bush και αυριο ερθει καποιος και διαλυσει το thelab θα χαρειται παλι?

Μπραβο σας και παλι, πραγματικα σας λυπαμαι

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Aσε τι λυπιση για αλλου κ ξαναδιαβασε τα ποστ μας αν δε καταλαβες τι εννοουμε....

ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα χαρει αν δεν επανερθει το φορουμ 100%,πραγμα που συντομα θα γινει

"The new server is running and will be online shortly, sorry for the delay. No posts were lost in the cleanup."

To μονο που ελπιζω ειναι να αλλαξει κατι στο off topic πλεον....

Kαι ναι,ειναι ενα καθαρα oc forum κ το παρακολουθω εδω κ πολυ πολυ καιρο για αυτο ΑΛΛΑ οι "νεοι" διαχειριστες του ειναι για.......μη πω......

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Δικη μου αποψη ειναι οτι πολιτικες συζητησεις ιδιαθτερα σε πολυπολιτισμικο ΙΤ φορουμ δεν εχουν θεση καθως ειναι καταδικασμενες εν τη γενεσει τους. Αποτελει λάθος των admin του XS να αφησουν ανεξέλεγκτες τετοιες καταστασεις οχι λογω της υποτιθεμενης καταπατησης της ελευθερια του λογου αλλα για το well being του forum για το οποιο θα επρεπε να μεριμνουν.

Σε καθε περιπτωση τετοιες ενεργειες (defacement) ειναι απαραδεκτες και καταδικαστεες αλλα και αναμενομενες απο αυτους που θα επρεπε να ενδιαφερονται και να μην ειναι αφελεις.

@Hemispasm:

μια απο τα ιδια και απο δω.

@Unstoppable:εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι κατι εχεις εσυ σημερα?????.....χαλαρωσε λιγουλακι μαν.....στο κατω κατω δεν ειναι προβλημα του Λαμπη.Αν τα λεγομενα καποιων παιδιων για ενεργειες σε αλλα φορουμ δεν τα αποδεχεσαι 100% θα πρεπε νομιζω να προσεξεις την συμπεριφορα των ιδιων μεσα στον Λαμπη η οποια πιστευω ειναι αψογη.

Η λυπηση στην οποια αναφερθηκες με ξινησε λιγακι.......no offense mate

Αρχική απάντηση από Samael

Aσε τι λυπιση για αλλου κ ξαναδιαβασε τα ποστ μας αν δε καταλαβες τι εννοουμε....

ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα χαρει αν δεν επανερθει το φορουμ 100%,πραγμα που συντομα θα γινει.......

Χαρηκανε μερικοι που επεσε εστω και για λιγες μερες? Ε, εγω εκει αναφερομαι.

Τα forums δεν ειναι οι admins και oi mods αλλα οι χρηστες, δεν κανεις ζημια μονο στους υπευθυνους αλλα σε ολο το community που αντιπροσωπευει το forum.

Και εγω δεν συμπαθω πολλους αλλα δεν φτανω στο σημειο να καταστρεφω κατι λογω αυτης της αντιπαθειας μου.

Τα forums δεν ειναι οι admins και oi mods αλλα οι χρηστες, δεν κανεις ζημια μονο στους υπευθυνους αλλα σε ολο το community που αντιπροσωπευει το forum.

Και εγω δεν συμπαθω πολλους αλλα δεν φτανω στο σημειο να καταστρεφω κατι λογω αυτης της αντιπαθειας μου.

Ούτε εμείς καταστρέψαμε τίποτα - last time I checked!

Έκαναν μια προσωρινή ζημιά κάποιοι τύποι που έχουν βαρεθεί να τους μ@μ@νε την πατρίδα (ή τις πατρίδες) oι Αμερικάνοι και να πρέπει να λένε και ευχαριστώ απο επάνω!!

Ίσως να μην έπρεπε να νευριάσουν που τα αμερικανάκια-τζάμπα-μάγκες-απο-το-σπίτι-τους μετράνε τους νεκρούς ιρακινούς σαν frags στο CS στο "τεχνολογικό" forum ΧS...Κρίμα που σε αυτές τις χώρες δεν έχουν "anger control lessons" όπως έχουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού....

Για 'μένα η, μικρή έστω, χαρά που πήραν αυτά τα 20-30 άτομα απο τις χώρες αυτές είναι πολυ πιο σημαντική απο τη στεναχώρια του bigtoe που δε μπορεί να ανεβάσει το καινούργιο του score στο 3DMark2001 και θα πρέπει να περιμένει 2-3 μέρες (α, τον κακομοίρη...).

Είναι θέμα προτεραιοτήτων μάλλον.

Παιδια σαν καποιος που ειδα μετα απο 3 μερες το τι παιχτηκε και το...προς τα που πει η κουβεντα εχω να πω 1-2- απλα πραγματακια. Καταρχην μαλλον αυτα τα 2-3 thread ηταν (αν οχι το "αιτιο") ισως η "αφορμη" για το deface.

2oν Καταλαβαινω απολυτα την σταση του unsto. Κι εγω αν ημουν "εξω" απο τα θεματα αυτα και μου ελεγαν "Μεγαλε, το ριξανε το site..." λογικα κι εγω θα τα επαιρνα με αυτη την ενεργεια. Παρολαυτα δειτε οτι ολοι οσοι συμμετειχαν σε αυτα τα 3-4 thread τουλαχιστον... μειδιασαν με αυτη την ενεργεια. Ειναι πολυ λογικες και οι 2 διαφορετικες αντιδρασεις στο θεμα αυτο και οποιος δεν το "βλεπει" απλα χρειαζεται να σκεφτει λιγο τον εαυτο του στην θεση του αλλου. Εχοντας μιλησει με τον Shaman, δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει πιθανοτητα να χαρηκε επειδη μια database overclocking χαθηκε (αν οντως ειναι ετσι) απλα και μονο επειδη με αυτο "τον ηπιανε κλαρινο" οι iridium, effulgence, charlie, shrae kazoo κλπ.

Δηλαδη οσοι τα πηραν με εμας που στιγμιαια -εστω- γελασαμε μολις το ειδαμε, τι φανταζονται? Οτι εμεις λεμε "Ας παει στο δι@ολο το xtreme, αρκει που την κατσανε στον π..τη τον kazoo" Για τοσο καφρους μας εχετε??? Στο ιδιο καζανι ειμαστε ολοι, απλα εμεις συμμετειχαμε στην κουβεντα και ειχαμε μια -ας πουμε- συναισθηματικη φορτιση παραπανω, και γιαυτο λεμε οτι λεμε. Αν δεν ειχα καμμια συμμετοχη σε αυτα τοτε φανταζομαι οτι κι εγω θα ειχα την ιδια σταση με τον unsto.

:flower: :sorry: :flower:

μα φυσικα ειναι θεμα προτεραιοτητων. αντι να τα χωσεις σε αυτον με τον οποιο εχεις προβλημα, καταστρεφεις μια διεθνη κοινοτητα. ασε που στην τελικη, επιλεγοντας τη 2η περιπτωση δρασης, σε μαθαινουν ακομα κι οι πετρες.

τα φορουμ δεν ειναι προσωποπαγη, και δεν τα κανουν οι διαφοροι admin/mod/power users που ποσταρουν. οι χρηστες με τη συμμετοχη και την καταθεση τα κανουν, και τετοιος συμπεριφορες δειχνουν το λιγοτερο ελειψη σεβασμου προς τον κοσμο που τα χρησιμοποιει.

Όταν όμως οι admin, οι mods και οι ιδιοκτήτες ενός forum προσπαθούν να περάσουν συγκεκριμένη πολιτική και μάλιστα την επιβάλλουν αποκλείοντας αυτούς που πάνε να τους χαλάσουν το "πανηγύρι" τότε μάλλον το forum παύει να είναι αμιγώς τεχνολογικό....

Απο εκεί και πέρα έπρεπε να περιμένουν οτι θα υπάρξουν συνέπειες!Εδώ κάνουν deface σε forum επειδή τους κοροιδεύουν που χάσανε στο CS, δε θα κάνει ο άλλος που του μ@μ@ς την πατρίδα και τον κοροιδεύεις απο πάνω???

Είναι σαν να φτύνεις πάνω απ'το κεφάλι σου και μετά να αναρωτιέσαι γιατί σε φτύνουν.....

Αρχική απάντηση από SLN

Παιδια σαν καποιος που ειδα μετα απο 3 μερες το τι παιχτηκε και το...προς τα που πει η κουβεντα εχω να πω 1-2- απλα πραγματακια. Καταρχην μαλλον αυτα τα 2-3 thread ηταν (αν οχι το "αιτιο") ισως η "αφορμη" για το deface.

2oν Καταλαβαινω απολυτα την σταση του unsto. Κι εγω αν ημουν "εξω" απο τα θεματα αυτα και μου ελεγαν "Μεγαλε, το ριξανε το site..." λογικα κι εγω θα τα επαιρνα με αυτη την ενεργεια. Παρολαυτα δειτε οτι ολοι οσοι συμμετειχαν σε αυτα τα 3-4 thread τουλαχιστον... μειδιασαν με αυτη την ενεργεια. Ειναι πολυ λογικες και οι 2 διαφορετικες αντιδρασεις στο θεμα αυτο και οποιος δεν το "βλεπει" απλα χρειαζεται να σκεφτει λιγο τον εαυτο του στην θεση του αλλου. Εχοντας μιλησει με τον Shaman, δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει πιθανοτητα να χαρηκε επειδη μια database overclocking χαθηκε (αν οντως ειναι ετσι) απλα και μονο επειδη με αυτο "τον ηπιανε κλαρινο" οι iridium, effulgence, charlie, shrae kazoo κλπ.

Δηλαδη οσοι τα πηραν με εμας που στιγμιαια -εστω- γελασαμε μολις το ειδαμε, τι φανταζονται? Οτι εμεις λεμε "Ας παει στο δι@ολο το xtreme, αρκει που την κατσανε στον π..τη τον kazoo" Για τοσο καφρους μας εχετε??? Στο ιδιο καζανι ειμαστε ολοι, απλα εμεις συμμετειχαμε στην κουβεντα και ειχαμε μια -ας πουμε- συναισθηματικη φορτιση παραπανω, και γιαυτο λεμε οτι λεμε. Αν δεν ειχα καμμια συμμετοχη σε αυτα τοτε φανταζομαι οτι κι εγω θα ειχα την ιδια σταση με τον unsto.

:flower: :sorry: :flower:

Πες τα ρε αδερφέ!

Εδώ κοντεύουμε να το κάνουμε Μεσανατολικό..Του έχουμε δώσει ηθικές προεκτάσεις, κοινωνικές προεκτάσεις και δε συμμαζεύεται....

Μήπως κάποιοι πιστεύουν οτι με το να δηλώνουν "αγανακτισμένοι" απο την ενέργεια αυτή θα δείξουν οτι είναι πιο "Xtreme" overclockers απο εμάς τους υπόλοιπους??

NAI χάρηκα που τραβιούνται 2-3 μέρες χωρίς να έχει το forum μόνιμες απώλειες!Όπως χάρηκαν όλοι όσοι είχαν ανάμειξη στην υπόθεση και τους έκανα ban χωρίς λόγο.

Η μισή ντροπή δική μας και η άλλη μισή του Fugger, του Κazoo, του Chilly και της παρέας τους που πήγαν να κάνουν το Xtreme μέσο προπαγάνδας υπέρ της πολιτικής της προεδράρας τους, του Bush.

Δε θα επεκταθω αλλο στο θεμα...

Αρχική απάντηση από Shaman

.....τη στεναχώρια του bigtoe που δε μπορεί να ανεβάσει το καινούργιο του score στο 3DMark2001 και θα πρέπει να περιμένει 2-3 μέρες (α, τον κακομοίρη...).

Ακομα κλαιει ο καημενος γιατι εχει στερητικο συνδρομο :rofl::hehe::rofl:

Αρχική απάντηση από .38-.45

μα φυσικα ειναι θεμα προτεραιοτητων. αντι να τα χωσεις σε αυτον με τον οποιο εχεις προβλημα, καταστρεφεις μια διεθνη κοινοτητα.

Αμ τα χωσαμε αλλα μας στηλαν για ΜΠΑΝακι......

Για αυτο κ αποφασισαμε να προχωρισουμε σε ποιο δραστικα μετρα.... :hehe:

Κατα τα αλλα συμφωνω(παλι!) με τους Shaman-SLN :D

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 16:36]

Αμ τα χωσαμε αλλα μας στηλαν για ΜΠΑΝακι......

Για αυτο κ αποφασισαμε να προχωρισουμε σε ποιο δραστικα μετρα.... :hehe:

να φοβαμαστε να διαφωνησουμε μαζι σας δηλαδη..

Αρχική απάντηση από JiMk

Πάντως μπήκα τώρα στο xtreme, και δε μου άρεσε καθόλου το , layout σαν το pctechnology είναι.

Δηλ απο το layout το κρινεις το φορουμ ρε Τζιμ .Δηλ αμα λενε μπουρδες και εχει μαματο layout το εγκρινεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.