Jump to content

Xtremesystems.org Forums DEFACED????

Shaman

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Μόλις μου ήρθε και e-mail απο το Fugger (και καλά):

"hacked by

cool zero

hotmaiil@hotmaiil.net

hitler jeedh

aliateeg@hotmail.com

**** you

israil

usa

no soory admin"

Λέτε να έπαιξαν ρόλο οι πολιτικές συζητήσεις που κάναμε εκεί τον τελευταίο καιρό???Μπααααααα.......

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (111) in /usr/local/apache/public_html/forums/forums/admin/db_mysql.php on line 34

There seems to have been a slight problem with the database.

Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

Αρχική απάντηση από SLN

Πυρ και μανια θα ειναι τωρα ο iridium και ο charlie. Θα υποτροπιασουν τελειως....

...πρωτο post, καλως σας βρηκα!

LOL!!Λες ε??Εσένα δε σε πειράζει...Εσύ τα πας καλά με όλους!! :p

:hehe:

Welcome!!

Δυστυχως (πρωην) φιλε μου Shaman, Θα με παρει τηλεφωνο το βραδυ ο Kazoo να μου ζητησει εξηγησεις και θα πρεπει να φορεσω την μαυρη μου κουκουλα και να "δωσω" στεγνα τον samael... & his Greek flunkies ως ηθικους αυτουργους.

Για να ανεβεις ψηλα...πρεπει να γλυψεις.. Ολα στο προγραμμα ειναι!!

Αρτεμης Ματσας : Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας...

Αρχική απάντηση από SLN

Δυστυχως (πρωην) φιλε μου Shaman, Θα με παρει τηλεφωνο το βραδυ ο Kazoo να μου ζητησει εξηγησεις και θα πρεπει να φορεσω την μαυρη μου κουκουλα και να "δωσω" στεγνα τον samael... & his Greek flunkies ως ηθικους αυτουργους.

Για να ανεβεις ψηλα...πρεπει να γλυψεις.. Ολα στο προγραμμα ειναι!!

Αρτεμης Ματσας : Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Eκει να πηξουν τα μο@νακια οι Admin τους....!! :devil:

Τρεχτε να το ξανανεβασετε ποντικαραδες! :p

Σoλωνακο αν μας δωσεις θα πηδιξουμε το αυλακι κ θα ερθουμε να σε βρουμε.... :whip::hehe::whip:

"Φιλικα" The Samael... & his Greek flunkies Hacking Team :hehe::rofl::hehe:

@chroma λιγότερο άκυρος πάντως απο το να δένεις να τα @ @ με πάνες και να σκορπάς καρφιά πιστεύοντας πως σε περιμένουν τα ουρί του παραδείσου και αυτα τα ουρί δε θέλουν το σώμα σου άθικτο παρα μόνο τα @@ σου ;)

τώρα για χάντρες σε μεγάλο κομπολόι τα θέλουν μάλλον....

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 14:47]

@chroma λιγότερο άκυρος πάντως απο το να δένεις να τα @ @ με πάνες και να σκορπάς καρφιά πιστεύοντας πως σε περιμένουν τα ουρί του παραδείσου και αυτα τα ουρί δε θέλουν το σώμα σου άθικτο παρα μόνο τα @@ σου ;)

τώρα για χάντρες σε μεγάλο κομπολόι τα θέλουν μάλλον....

σε κοινα ελληνικα;

Δηλαδη χαρηκατε που το "σφιξανε" λογω των 2-3 threads στο off-topic; Να υποθεσω οτι το ενδεχομενο να εχει καταστραφει μια απο τις μεγαλυτερες βασεις δεδομενων παγκοσμιως στο χωρο του OC δε σας ενοχλει καθολου;

Τι να πω, χασαμε παλι το φεγγαρι και εχουμε καρφωθει στο δαχτυλο...

οτι μαλάκες και φανατισμένοι υπάρχουν πάντα σε όλους τους χώρους και σε άσχετους χώρους

τελικά καλύτερα να μην ποστάρω πάνω απο μια γραμμή βγαίνει χαζό,κανείς δεν καταλαβαίνει μάλλον φταίει το διάβασμα σόρρυ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.