Shaman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 Μπείτε στο: http://www.xtremesystems.org/forums/ ..να μου πείτε τι βλέπετε..!! :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Μόλις μου ήρθε και e-mail απο το Fugger (και καλά):"hacked bycool zerohotmaiil@hotmaiil.nethitler jeedhaliateeg@hotmail.com**** you israilusano soory admin"Λέτε να έπαιξαν ρόλο οι πολιτικές συζητήσεις που κάναμε εκεί τον τελευταίο καιρό???Μπααααααα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (111) in /usr/local/apache/public_html/forums/forums/admin/db_mysql.php on line 34There seems to have been a slight problem with the database.Please try again by pressing the refresh button in your browser.An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.We apologise for any inconvenience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 The page cannot be displayed και τα γνωστα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Το κατέβασαν μάλλον!!Είχα κάνει screen capture όμως καλού κακού!!Να πως ήταν μέχρι πριν λίγο:http://briefcase.pathfinder.gr/download/TheShaman/26339/312079/0/XtremeDefaced.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Πυρ και μανια θα ειναι τωρα ο iridium και ο charlie. Θα υποτροπιασουν τελειως.... ...πρωτο post, καλως σας βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Πόσο άκυρος πρέπει να είσαι για να χακάρεις το xtreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 10, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Πυρ και μανια θα ειναι τωρα ο iridium και ο charlie. Θα υποτροπιασουν τελειως.... ...πρωτο post, καλως σας βρηκα! Καλώς ήλθες, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Πυρ και μανια θα ειναι τωρα ο iridium και ο charlie. Θα υποτροπιασουν τελειως.... ...πρωτο post, καλως σας βρηκα! LOL!!Λες ε??Εσένα δε σε πειράζει...Εσύ τα πας καλά με όλους!! Welcome!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 10, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Δυστυχως (πρωην) φιλε μου Shaman, Θα με παρει τηλεφωνο το βραδυ ο Kazoo να μου ζητησει εξηγησεις και θα πρεπει να φορεσω την μαυρη μου κουκουλα και να "δωσω" στεγνα τον samael... & his Greek flunkies ως ηθικους αυτουργους. Για να ανεβεις ψηλα...πρεπει να γλυψεις.. Ολα στο προγραμμα ειναι!!Αρτεμης Ματσας : Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 10, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από SLNΑρτεμης Ματσας : Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας... Ειναι φιλοι μας οι Γερμανοι αφεντη! Οι Ελληνες κρυβονται στο ποταμι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Ρε παιδιά συγγνώμη για το :OT: αλλά μήπως έχετε την ατάκα του Μάτσα σε wav, mp3 ή όποιο άλλο format; Στην ανάγκη πείτε μου σε ποια ταινία το λέει!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 10, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Δυστυχως (πρωην) φιλε μου Shaman, Θα με παρει τηλεφωνο το βραδυ ο Kazoo να μου ζητησει εξηγησεις και θα πρεπει να φορεσω την μαυρη μου κουκουλα και να "δωσω" στεγνα τον samael... & his Greek flunkies ως ηθικους αυτουργους. Για να ανεβεις ψηλα...πρεπει να γλυψεις.. Ολα στο προγραμμα ειναι!! Αρτεμης Ματσας : Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Eκει να πηξουν τα μο@νακια οι Admin τους....!! :devil: Τρεχτε να το ξανανεβασετε ποντικαραδες! Σoλωνακο αν μας δωσεις θα πηδιξουμε το αυλακι κ θα ερθουμε να σε βρουμε.... "Φιλικα" The Samael... & his Greek flunkies Hacking Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Σεπτέμβριος 11, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 The page cannot be displayed Λολ τους το κλείσανε το μαγαζί ! Το καταχάρηκα .:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 11, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 @chroma λιγότερο άκυρος πάντως απο το να δένεις να τα @ @ με πάνες και να σκορπάς καρφιά πιστεύοντας πως σε περιμένουν τα ουρί του παραδείσου και αυτα τα ουρί δε θέλουν το σώμα σου άθικτο παρα μόνο τα @@ σου τώρα για χάντρες σε μεγάλο κομπολόι τα θέλουν μάλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 11, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 14:47] @chroma λιγότερο άκυρος πάντως απο το να δένεις να τα @ @ με πάνες και να σκορπάς καρφιά πιστεύοντας πως σε περιμένουν τα ουρί του παραδείσου και αυτα τα ουρί δε θέλουν το σώμα σου άθικτο παρα μόνο τα @@ σου τώρα για χάντρες σε μεγάλο κομπολόι τα θέλουν μάλλον.... σε κοινα ελληνικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 11, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Προσωπικά λυπάμαι που χαρήκατε με την όλη φάση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 11, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Δηλαδη χαρηκατε που το "σφιξανε" λογω των 2-3 threads στο off-topic; Να υποθεσω οτι το ενδεχομενο να εχει καταστραφει μια απο τις μεγαλυτερες βασεις δεδομενων παγκοσμιως στο χωρο του OC δε σας ενοχλει καθολου;Τι να πω, χασαμε παλι το φεγγαρι και εχουμε καρφωθει στο δαχτυλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 11, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 λεπτομερειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 οτι μαλάκες και φανατισμένοι υπάρχουν πάντα σε όλους τους χώρους και σε άσχετους χώρουςτελικά καλύτερα να μην ποστάρω πάνω απο μια γραμμή βγαίνει χαζό,κανείς δεν καταλαβαίνει μάλλον φταίει το διάβασμα σόρρυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.