Jump to content

His Excalibur X800PRO VIVO ICEQII ---->XT

Alexandros

Recommended Posts

Ειμαι καπου στο 540/570 τελικα με βαση το ATITOOL μετα το φλασαρισμα σε ΧΤ ΠΕ. Φαινεται οτι εχασα καπου 20 Μηζ απο τον πυρηνα αλλα δεν ειμαι και 100% βεβαιος γιατι τα αποτελεσματα που ειχα ηταν πολυ μπερδεμενα με το ατιτοολ, καθε φορα εβγαζε και κατι διαφορετικο. Επισης ακομα δεν εχω πειραξει την εργοστασιακη ψυκτρα γιατι διαβασα οτι οι μνημες ειναι κολλημενες πανω με THERMAL ADEHESIVE ! Θα κανω ζημια αμα τη βγαλω?

Τι να περιμενω αμα φλασαρω με το δευτερο (Retail ATI X800 XT BIOS) βιος? Βελτιωση μονο στον πυρηνα και ποση περιπου? Αξιζει το νεο ρισκο ? :)

Επισης με μια προχειρη δοκιμη εβγαλα καπου 12800 στο 3Δ 2003 και το βλεπω χαμηλο. Βεβαια το εβγαλα με μια μονο μνημη, οχι dual και μαλιστα 2προς 3.

Tα 20 ΜΗZ που εχασες ειναι λογικο λογω των εξτρα pipelines! Καπου εκει χανουν ολοι!

Μην εμπιστευεσε το atitool. Τρεξε 3dmark και τα δυο και δες ποιο πολυ τα nature για μνημες και αστα να τρεχουν ωρες για να δεις σταθεροτητα!

Για την ψυκτρα σε review ειχα δει οτι απλα εχει θερμοαγωγιμη! Πες μου θερμοκρασιες να δουμε ανα ειναι οκ. Που αν αντεχει στα 540 με τα pipes ενεργοποιημενα μαλλον οκ ειναι αν σκεφτεις οτι γενικα οι βιβο δεν κανουν καλο oc!

To ati bios εδωσε κατι σε μερικους! Εγω δεν μπορω να σου πω διαφορες καθως φλασαρα και τα δυο με την μια! Αν θες το δοκιμαζεις.

12800 με τι συχνοτητα στην cpu??

Εβαλα το directXC και επεσα ακομα παραπανω στα 11800!! Συχνοτητα επεξεργαστη 3900 αλλα με μια μονο μνημη 512ρα 2προς3 διαιρετη...:...: αρκετα χαμηλα δεν ειμαι ? Μπας και δεν εχω τα 16 αλλα τα 12 ? :wassat:

Ναι δαιβασα οτι οι μνημες ειναι κολλημενες με thermal adhesive σε review (oxi adehesive που εγραψα προυγουμενως :D )

Επισης τα εβαλα ολα στο μαξ performance και στο 2003 στο benchmark settings defaults 4x anisotropy...

Θα ξαναδοκιμασω

Σε κρατανε πισω οι μνημες! Τα pipes τα εχεις! Εγω μονο πειραζοντας μνημες ειχα απο 13κ μεχρι και 14,5κ! Το 03 πια εξαρταται πολυ απο cpu και μνημες με αυτες τις καρτες καθως το bottlenec δεν ειναι πια οι καρτες....

μιας και μλιάμε για μνήμες , ορίστε και οι τρεις διαφορετικές version που μπορεί να μια μια Χ800 (pro ή χτ)

Part Number Max Freq. Max Data Rate Interface Package

K4J55323QF-GC14 700MHz 1400Mbps/pin Pseudo Open Drain 144 Ball FBGA

K4J55323QF-GC16 600MHz 1200Mbps/pin

K4J55323QF-GC20 500MHz 1000Mbps/pin

βλέπεις τον κώδικο της μνήμης και δίπλα τη συχνότητα και τα rates.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.