blkik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 Πρόσφατα αποκτησα αυτό το διαμάντι της Cannon το οποίο έχει την δυνατότητα α εκτυπώνει πάνω σε Cdακια. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως θέλει ειδικά CD?Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά θα ήθελα μια απάντηση Please Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Δε θελει κανενα ειδικο cd.Κολλησε οποια ετικετα θες και τυπωσε τα. Τυπωνει φοβερα αν χρησιμοποιησεις γυαλιστερη ετικετα και αν η εικονα που θα τυπωσεις εχει καλη αναλυση. Για dvd σου προτεινω τα princo που εχουν απο μονα τους σαγρε επιφανεια για να τυπωσεις χωρις ετικετα.Πολυ καλα και παιζουν παντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Χίλια thanksΜε την πρώτη ευκαιρία θα εφοδιαστώ με ετικέτες και Cd-Dvd και θα αρχίσω τι δοκιμέςΑπλά αναρωτιώμουνα αν υπάρχουν Cd me ειδική επιφάνεια για να εκτυπώνεις πάνω τους(λέμε τώρα - μη βαράτε) ή κολλάς ετικέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Σεπτέμβριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Παιδια υπαρχουν ειδικα CD τα οποια εχουν ειδικη επιφανεια για κανεις εκτυπωση. Λεγονται CD-PR (PR=printable) O Canon i865 μεσα στην συσκευασια εχει ενα τετοιο Cd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Είσαι σίγουρος ο δικός μου δεν είχε τέτοιο Cd. Θα ψάξω στην αγορα να δώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Και εγω τον πηρα προσφατα και ειχε το cd μεσα. (Ασχέτος αν το εκαψα μετα)Υπαρχουν cdακια στην αγορα και dvd με printable επιφανεια και οι εκτυπωσεις ειναι απιστευτες. Καμια σχεση με τα αυτοκολλητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Σεπτέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Εδω εχει CD-PR.. http://www.cdr.gr/onlinestore1/shopdisplayproducts.asp?id=1&cat=CD-R# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.