Jump to content

Palit 680gtx εγγυηση

Aias

Recommended Posts

Καλησπερα ,

Θελω να βγαλω την ψυχτρα απο την palit 680gtx να βαλω παστα στο core αλλα απο την πισω πλευρα εχει μια βιδα με ενα αυτοκολλητο με το σημα του stop οπως φαινεται στην φοτο.

Πηγα να το τραβηξω αλλα κοβοταν και το αφησα.Φανταζομαι οτι αν το βγαλω θα εχω προβλημα με την εγγυηση .Eπισης υπαρχει τροπος να το αφαιρεσω χωρις να <χαλασει> και να το βαλω μετα?

thx

post-649-1416077100,3188_thumb.jpg

Μονο στο crysis3 που παει στα 90-95C στο far cry 3 ειναι καπου στα 75.

Επειδη πιστολι δεν εχω και δεν θα αγορασω για μια βιδα , θα δοκιμασω με το πιστολακι για τα μαλλια :)

Φιλε κατεβασε το msi ab και φτιαξε ενα fan profile.. Mε 3χ680 σαντουιτς βλεπω 70-73c στο crysis3.

Καλησπερα ,

Θελω να βγαλω την ψυχτρα απο την palit 680gtx να βαλω παστα στο core αλλα απο την πισω πλευρα εχει μια βιδα με ενα αυτοκολλητο με το σημα του stop οπως φαινεται στην φοτο.

Πηγα να το τραβηξω αλλα κοβοταν και το αφησα.Φανταζομαι οτι αν το βγαλω θα εχω προβλημα με την εγγυηση .Eπισης υπαρχει τροπος να το αφαιρεσω χωρις να <χαλασει> και να το βαλω μετα?

thx

Φιλε επειδη ειδα οτι εγραψες και στο thread του crysis 3 οτι περασες unlock bios...

Eκει πρεπει να εστιαζεται το προβλημα σου κατι δεν παει καλα με το Bios που εβαλες...

75%Το φαν και 90-95 βαθμους η καρτα, ειναι δειγμα οτι κατι δεν παει καλα, βγαλτο και βαλε παλι το μαμα bios...

Παιζω με την δικη μου με στοκ bios καθε μερα στα 1270mhz και cuctom fan profile και το μεγιστο που εχω δει απο θερμοκρασεις ειναι 72 βαθομους με τον ανεμιστηρα να μην φτανει καν στο 75% που λες εσυ...

ανεβασα στο 80% τις στροφες και πλεον παω καπου 80C .Δεν την πειραζω να μην εχω θεμα και με την εγγυηση

80% fan και 80 βαθμούς Φεβρουάριο μήνα δεν ακούγεται καλό.

Και από θόρυβο πρέπει να βαράει καλά έτσι?

Αυτό είναι με το bios που της πέρασες ή με το στοκ?

80% fan και 80 βαθμούς Φεβρουάριο μήνα δεν ακούγεται καλό.

Και από θόρυβο πρέπει να βαράει καλά έτσι?

Αυτό είναι με το bios που της πέρασες ή με το στοκ?

stock δεν προκειται να μπει στην καρτα :) .Μονο στο crysis3 βαραει τοσο.Στα αλλα games ειναι οκ και παιζει κανονικα μεχρι 70-75 C .

Επισης αν κατεβασω απο 1200 τον πυρηνα 1100-1150 ριχνει αλλους 5C τους βαθμους.

αν καει στην τελικη την περναω στην εγγυηση

stock δεν προκειται να μπει στην καρτα :) .Μονο στο crysis3 βαραει τοσο.Στα αλλα games ειναι οκ και παιζει κανονικα μεχρι 70-75 C .

Επισης αν κατεβασω απο 1200 τον πυρηνα 1100-1150 ριχνει αλλους 5C τους βαθμους.

αν καει στην τελικη την περναω στην εγγυηση

Aυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν βαζεις το στοκ bios και απλα να κλοκαρεις στα 1200mhz που θελεις την καρτα.

Με το στοκ Bios δεν πιανει 1200mhz?:hmm:

Aυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν βαζεις το στοκ bios και απλα να κλοκαρεις στα 1200mhz που θελεις την καρτα.

Με το στοκ Bios δεν πιανει 1200mhz?:hmm:

Αν το κανω unlock το stock πιανει επειδη πρεπει να ανεβασω το vcore

τελικα αλλαξα παστα στον πυρηνα και εβγαλα πισω το bracket που βιδωνει πανω η καρτα στο κουτι (την στερεωσα με αλλον τροπο) για να μην κοβει τον αερα που βγαινει απο την καρτα εξω ,και επεσε η θερμοκρασια καπου στους 65-70 C οποτε ειμαστε καλα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.