panoskr1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2013 Παιδιά καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα: Αγόρασα πρόσφατα την CorsairHydro Series H60. Δε ξέρω τι κάνω λάθος αλλά μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Ότανσυνδέω την ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστήΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Όταν δεν ακουμπάει στονεπεξεργαστή δουλεύει κανονικά. Είναι δυνατόν? Τι κάνω λάθος??? Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι είμαι νέος στο άθλημα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkgeopa Φεβρουάριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Τα καλώδια τα έχεις σωστά, έχει ένα για τον ανεμιστήρα και έναν για την αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskr1 Φεβρουάριος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Φίλε alkgeopaευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Θεωρώ πως ναι. Του ανεμιστήρα στο cpu fan καιτης αντλίας σ΄ ένα fan της μητρικής.Στο forum διάβασα από κάποιονάλλο φίλο ότι έτσι τη έχει συνδέσει κι αυτός.Η μητρική είναι η: P6T Deluxe V2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Παιδιά καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα: Αγόρασα πρόσφατα την CorsairHydro Series H60. Δε ξέρω τι κάνω λάθος αλλά μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Ότανσυνδέω την ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστήΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Όταν δεν ακουμπάει στονεπεξεργαστή δουλεύει κανονικά. Είναι δυνατόν? Τι κάνω λάθος??? Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι είμαι νέος στο άθλημα. Ευχαριστώ.τι δε δουλεύει? η αντλία ή ο ανεμιστήρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskr1 Φεβρουάριος 23, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Η αντλία. Και το λέω πάλι : μόλις την βάζω πάνω στον επεξεργαστή. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αυτή η ψήκτρα δουλεύει συνέχεια? (η αντλία) ή κόβει αν κατεβάσει τη θερμοκρασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkgeopa Φεβρουάριος 23, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Του ανεμιστήρα στο cpu fan και της αντλίας σ΄ ένα fan της μητρικής.Ναι, έτσι μπαίνει.Η αντλία. Και το λέω πάλι : μόλις την βάζω πάνω στον επεξεργαστή. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αυτή η ψήκτρα δουλεύει συνέχεια? (η αντλία) ή κόβει αν κατεβάσει τη θερμοκρασία?Δε δουλεύει συνέχεια, θα το καταλάβεις απ' τον ήχο σαν ρούφηγμα που κάνει όταν κυκλοφορεί το νερό. Κατά την εκκίνηση του συστήματος όμως δουλεύει αμέσως και συνεχώς για κάνα λεπτό.Και για να καταλάβω καλύτερα, όταν είναι ξεκάρφωτη δουλεύει και τη στιγμή που θα κάνει επαφή με τη cpu σταματάει; Αν δεν το 'χεις κάνει μέχρι τώρα, δοκίμασε ενώ δουλεύει (ξεβίδωτη) να την ακουμπήσεις στον επεξεργαστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskr1 Φεβρουάριος 23, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Ναι, έτσι μπαίνει.Δε δουλεύει συνέχεια, θα το καταλάβεις απ' τον ήχο σαν ρούφηγμα που κάνει όταν κυκλοφορεί το νερό. Κατά την εκκίνηση του συστήματος όμως δουλεύει αμέσως και συνεχώς για κάνα λεπτό.Και για να καταλάβω καλύτερα, όταν είναι ξεκάρφωτη δουλεύει και τη στιγμή που θα κάνει επαφή με τη cpu σταματάει; Αν δεν το 'χεις κάνει μέχρι τώρα, δοκίμασε ενώ δουλεύει (ξεβίδωτη) να την ακουμπήσεις στον επεξεργαστή...Αυτό ακριβώς κάνω αδερφέ. Την έχω ξεβίδωτη -δουλεύει- και με το που την ακουμπάωσταματάει να λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkgeopa Φεβρουάριος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Με άλλα αντικείμενα σε επαφή σταματάει να δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Στις ετοιμες λυσεις η αντλια πρεπει να δουλευει στο 100% παντα. Αρα πηγαινε απο το bios και ρυθμισε το fan header που την εχεις κουμπωμένη στο 100%. Αν πεφτει η θερμοκρασια δεν πρεπει να πεφτει η ροη αλλα οι στροφες του ανεμιστηρα μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskr1 Φεβρουάριος 23, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Με άλλα αντικείμενα σε επαφή σταματάει να δουλεύει; Φίλε αυτό δεν το έχω δοκιμάσει, Θα το κάνω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 23, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 σύνδεσε την αντλία απ'ευθείας στο τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskr1 Φεβρουάριος 23, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Στις ετοιμες λυσεις η αντλια πρεπει να δουλευει στο 100% παντα. Αρα πηγαινε απο το bios και ρυθμισε το fan header που την εχεις κουμπωμένη στο 100%. Αν πεφτει η θερμοκρασια δεν πρεπει να πεφτει η ροη αλλα οι στροφες του ανεμιστηρα μονο.narta αν θέλεις βοήθα λίγο παραπάνω γιατί έψαξα στοbios αλλά δε βρήκα από που κάνω αυτή τη ρύθμιση. Συγνώμη για την ασχετοσύνημου σ΄ αυτά τα θέματα. Ενημερωτικάπάντως σου λέω ότι τη δοκίμασα σε όλα τα fan ακόμακαι στο cpu fan. Πάντακάνει το ίδιο. Μόλις την ακουμπάω στον επεξεργαστή σταματάει να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskr1 Φεβρουάριος 23, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 σύνδεσε την αντλία απ'ευθείας στο τροφοδοτικο.Φίλε το δοκιμάζω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Φεβρουάριος 23, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Και απο που το καταλαβαινεις οτι σταματαει να δουλευει?Εχεις πχ 80 βαθμους στο bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.