paris Μάρτιος 4, 2013 Author #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Με την συμπεριφορά σου αυτή, μην περιμένεις άλλη αντιμετώπιση. H απαντηση σε προσωπικη επιθεση ειναι για σενα κακη συμπεριφορα? Κακη συμπεριφορα είναι να σε βριζουν εν χορω και ταυτοχρονα να σε φιμωνουν για να μην μπορεις να απαντησεις. Προσωπικά δεν με νοιάζει τί λέει ή τί σκέπτεται ο καθένας για μένα εδώ μέσα. Από εκεί και μετά σε μια τέτοια περίπτωση θα κοιτούσα εάν όντως τρολάρω. Εάν δεν τρολάρω θα προσπεράσω την δημοσίευση περί τρολ γιατί, προφανώς, δεν θα ήθελα να χαλάσω το θέμα μου για λαλακίες. Στην τελική, εάν συνεχίζονταν οι προκλητικές δημοσιεύσεις, θα ζητούσα από τους διαχειριστές να παρέμβουν. Εσενα μπορει να μη σε νοιαζει, μαλλον γιατι δεν εχεις θιχτει ακομα. Κανε ένα θεμα και να σου αλλαξουν το τιτλο σε «…by cna the troll» και να δουμε αν θα το δεχτεις. Aπ τους διαχειριστες ζητησα να παρεμβουν. Παρενεβησαν όμως για να βοηθησουν το θυτη, όχι για να δικαιωσουν το θυμα. Δεν σου επετράπη να απαντήσεις για να μην γίνει το θέμα ...τάνα. Ο διαχειριστής ΔΕΝ σε έβρισε, απλώς παρενέβη για να διορθώσει τα πράγματα λόγω των όσων αναφέρει η δημοσίευση #47. Δεν μπορεί να διαγράφεις/τροποποιείς δημοσιεύσεις σε τέτοιο βαθμό που να μένουν τα θέματα κατακρεουργημένα. Στην θέση του βέβαια θα έβαζα περισσότερες ημέρες ban για τέτοιο παράπτωμα. Έχει τύχει σε φόρουμ να ψάχνουν να κάνουν επαναφορά από backup επειδή κάποιος χρήστης τροποποίησε ΟΛΕΣ του τις δημοσιεύσεις. Εν τέλει, όμως, παραδέξου ότι αυτό που έκανες με τις δημοσιεύσεις σου μόνο ένα τρολ θα το έκανε... Δεν λέω ότι είσαι τρολ αλλά ότι συμπεριφέρθηκες σαν τρολ. Να μη γινει το θεμα …τανα, συμφωνοι. Σβησε όμως και το υβριστικο/προκλητικο post, τι το κρατας εκει? Για να μη χαλασεις τη ζαχαρενια του υβριστη? Για να φαινεται ότι βγηκε από πανω? Το να τροποποιω/σβηνω τα μυνηματα μου είναι δικαιωμα μου νομιζω, λεει στους κανονες ότι απαγορευεται? Εξαλλου 6 ατομα με ειπανε troll και κανεις δεν αντεδρασε, γιατι χρειαζεστε τα μυνηματα ενός troll ? (Mεταφερθηκαν σε άλλο forum). Εφαγα ban? Δε ξερω, τοσες μερες απειχα και χτες μπηκα τυχαια πατωντας κατά λαθος την ετοιμη καρτελα του firefox. O υπερασπιστης του υβριστη ασφαλως μπορει να ριξει οσο ban θελει, δεν εχει αξια ομως. Επισης το να κατηγορειτε καποιον που δε μπορει να απαντησει παλι δεν εχει αξια. Σου εγιναν και συστασεις απο αλλον mod μεσω pm (πριν 3-4 μερες ..καπου εκει) αλλα με το "καλημερα" χαλας το θεμα με το πως και το γιατι. Συστασεις επρεπε πρωτιστως να γινουν στο θυτη, όχι στο θυμα επειδη τολμησε να απαντησει στην επιθεση που δεχτηκε. Σε έναν forumικο καυγα υποτιθεται ότι ο mod κραταει ισες αποστασεις προς τους εμπλεκομενους και ακουει και τις δυο πλευρες. Δε σπευδει αμεσως να παρει το μερος του κολλητου… Ο mod αυτος που λες προσυπογραψε το χαρακτηρισμο troll(post#42), επισης διεγραψε την απαντηση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 4, 2013 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 H απαντηση σε προσωπικη επιθεση ειναι για σενα κακη συμπεριφορα? Κακη συμπεριφορα είναι να σε βριζουν εν χορω και ταυτοχρονα να σε φιμωνουν για να μην μπορεις να απαντησεις.Η συμπεριφορά σου λέω για το πως αγνοείς αυτά που σου απαντάνε, πως βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα παρά τις αναλυτικές απαντήσεις από τον Volrath και άλλα παιδιά, όπως επίσης ενώ λες πως δεν ξέρεις για το Χ,Φ,Ψ πράγμα, εμφανίζεσαι μετά τάχα μου ότι το ξέρεις και θες να βγάλεις τους άλλους τρελλούς.Επίσης η συμπεριφορά σου στο θέμα του "Samsung SSD" και κυρίως του "ο SSD μου κάνει 400€ και είναι καλύτερος από αυτούς που έχετε εσείς, και δεν σας λέω ποιός είναι" οδηγεί τους άλλους στην συμπεριφορά που εισπράττεις ( και αν συνεχίσεις αυτή την συμπεριφορά η επόμενη απάντηση θα είναι κάποιος mod "thread locked" & καμμιά εβδομαδούλα διακοπούλες ( BAN ) μπας και συμμορφωθείς.Η συμπεριφορά σου μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον παιδική ( αδικαιολόγητη αν είσαι >18 χρονών )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2013 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 καλα ολα αυτα που λετε..αλλα .........WAS HERE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Μάρτιος 4, 2013 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Εντάξει παιδιά, φτάνει. Αν είναι να συνεχίσουμε να αναλύουμε τα πως και τα γιατί ας το κάνουμε σε άλλο θέμα, ειδικό γι' αυτόν τον σκοπό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 4, 2013 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Kανω εγω την αρχη...ελπιζω το επομενο ποσταρισμα να μην ειναι στο ιδιο στυλ με τα προηγουμενα..(αυτο κλειδωνεται για τους ευνοητους λογους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.