Jump to content

Recommended Posts

Ωραίο φαίνεται! Και είναι φτιαγμένο από την εταιρία του capsized, το οποίο επίσης μου άρεσε.

Σου αρέσει η αισθητική του; Και με συνδυασμό με το αβαταράκι σου σε

βλέπω στα κάτεργα παρεουλα να σπάμε πέτρες...Παρόλαυτα μαρέσει το στυλάκι του:neo:

...το αβαταρ προερχεται απο το Rome 2. Θα μπορουσα να βαλω αυτο των Iceni αλλα τυχαινει να μενω στις Αιγες (Βεργινα)... Καμια σχεση με οτιδηποτε φανταζεσαι εσυ ή φανταζονται καποιοι με τη ταυτοποιηση αυτου με το παιχνιδι που εκανα θεμα.

Nice find που λένε και στο χωριό μου fermari! Ωραίο φαίνεται και θα συμφωνήσω με τον [MENTION=3220]Occultist[/MENTION] για το Capsized :)

• 11 months later...
  • 10 months later...
  • 1 month later...

To τσίμπησα σήμερα. Από το 1ο video που είχε κυκλοφορήσει μου χε κάνει μεγάλη εντύπωση. Τα reviews είναι πολύ ενθαρρυντικά.. για να δούμε!

Πολυ καλο παιχνιδακι με ωραια μουσικη και ατμοσφαιρα..Λιγο ο χειρισμος ειναι περιεργος αλλα πολυ καλη προσπαθεια...

• Like 1

Μετά από 1 ωρίτσα παιχνιδιού μπορώ να πω ότι μόνο θετικές εντυπώσεις έχω από το Apotheon.

Πανέμορφο τόσο οπτικά όσο και ηχητικά.

Θέλει λίγη συνήθεια ο χειρισμός με mouse+keyboard, αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό. Με controller για τους μυημένους σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Leveling-xp δεν υπάρχει, αλλά όσο προχωράς βρίσκεις καλύτερα όπλα και πανοπλία. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα όπλα χαλάνε όσο τα χρησιμοποιείς(durability)! Επίσης υπάρχει και το στοιχείο του crafting.

• Like 1

Είναι  συνδημιουργημα ενός γνωστού του Μάριου Αριστόπουλου, και μόνο και μόνο για αυτό αξίζει να το δείτε ;)

Είναι πολύ κάλο άσχετα με αυτά πάντως. 

• Like 1

Σε καποιο σημειο αλλαζει και η δυσκολια..Γενικα παιζεται πολυ ευχαριστα και ειναι κατι διαφορετικο απο τη μαζα....

Πολύ ευχαριστιμενος απο το gameplay και γενικά το παιχνίδι!

Το μόνο παράπονο το οτι οι διάλογοι και η γλώσσα γενικά είναι μόνο αγγλικοί.

• 9 months later...