Cerebrus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2013 καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα γιατι πραγματικά τα έχω παίξει.προσπαθω εδω και μερες να περασω το crack σε εναν φίλο που εχει windows 7 και δεν το ανοιγει το αρχειο με τπτ.το ιδιο αρχειο το εχω περασει σε παρααααα πολλούς υπολογιστες.το μονο που εχω σκεφτει ειναι επειδη ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης απο το πλαισιο μηπως εχουν κλειδωσει τπτ γιατι ουτε το logo του turbo X δεν μπορω να βγαλω απο το bios.
nucleus Φεβρουάριος 22, 2013 #2 Φεβρουάριος 22, 2013 Cerebrus έγραψε: καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα γιατι πραγματικά τα έχω παίξει.προσπαθω εδω και μερες να περασω το crack σε εναν φίλο που εχει windows 7 και δεν το ανοιγει το αρχειο με τπτ.το ιδιο αρχειο το εχω περασει σε παρααααα πολλούς υπολογιστες.το μονο που εχω σκεφτει ειναι επειδη ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης απο το πλαισιο μηπως εχουν κλειδωσει τπτ γιατι ουτε το logo του turbo X δεν μπορω να βγαλω απο το bios.Δεν επιτρέπεται στο forum οτιδήποτε αφορά παράνομο λογισμικό οπότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμεbtw I was here και black hole σε 5...4...3...2...1
astrolabos Φεβρουάριος 22, 2013 #3 Φεβρουάριος 22, 2013 Cerebrus έγραψε: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... crack ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.