Cerebrus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2013 καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα γιατι πραγματικά τα έχω παίξει.προσπαθω εδω και μερες να περασω το crack σε εναν φίλο που εχει windows 7 και δεν το ανοιγει το αρχειο με τπτ.το ιδιο αρχειο το εχω περασει σε παρααααα πολλούς υπολογιστες.το μονο που εχω σκεφτει ειναι επειδη ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης απο το πλαισιο μηπως εχουν κλειδωσει τπτ γιατι ουτε το logo του turbo X δεν μπορω να βγαλω απο το bios.
nucleus Φεβρουάριος 22, 2013 #2 Φεβρουάριος 22, 2013 καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα γιατι πραγματικά τα έχω παίξει.προσπαθω εδω και μερες να περασω το crack σε εναν φίλο που εχει windows 7 και δεν το ανοιγει το αρχειο με τπτ.το ιδιο αρχειο το εχω περασει σε παρααααα πολλούς υπολογιστες.το μονο που εχω σκεφτει ειναι επειδη ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης απο το πλαισιο μηπως εχουν κλειδωσει τπτ γιατι ουτε το logo του turbo X δεν μπορω να βγαλω απο το bios.Δεν επιτρέπεται στο forum οτιδήποτε αφορά παράνομο λογισμικό οπότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμεbtw I was here και black hole σε 5...4...3...2...1
astrolabos Φεβρουάριος 22, 2013 #3 Φεβρουάριος 22, 2013 ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... crack ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.