Jump to content

Προβλημα σε win 7

Cerebrus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα γιατι πραγματικά τα έχω παίξει.προσπαθω εδω και μερες να περασω το crack σε εναν φίλο που εχει windows 7 και δεν το ανοιγει το αρχειο με τπτ.το ιδιο αρχειο το εχω περασει σε παρααααα πολλούς υπολογιστες.το μονο που εχω σκεφτει ειναι επειδη ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης απο το πλαισιο μηπως εχουν κλειδωσει τπτ γιατι ουτε το logo του turbo X δεν μπορω να βγαλω απο το bios.

καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα γιατι πραγματικά τα έχω παίξει.προσπαθω εδω και μερες να περασω το crack σε εναν φίλο που εχει windows 7 και δεν το ανοιγει το αρχειο με τπτ.το ιδιο αρχειο το εχω περασει σε παρααααα πολλούς υπολογιστες.το μονο που εχω σκεφτει ειναι επειδη ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης απο το πλαισιο μηπως εχουν κλειδωσει τπτ γιατι ουτε το logo του turbo X δεν μπορω να βγαλω απο το bios.

Δεν επιτρέπεται στο forum οτιδήποτε αφορά παράνομο λογισμικό οπότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε

btw I was here και black hole σε 5...4...3...2...1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.