nezoski Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2013 Επειδη με τρωειι η περιεργεια και ξεκιναω τα πρωτα μου βηματα στην φαση του overclocking τι ειναι καλυτερο αποδοτικοτερο σε βαθος χρονου ? το μηχανημα που εχω ειναι αυτο της υπογραφης!Mιλαμε μονο για cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Εξαρταται τι θες. Η h100 ειναι μια χαρα για να κρατας χαμηλα (σχετικα) τις θερμοκρασίες αλλα κανει γενικα θορυβο. Αμα ριξεις λεφτα σε custom υδροψυξη μπορεις να το κανεις να εχει επισης χαμηλες θερμοκρασίες αλλα να ειναι dead silentΒεβαια το κοστος εκτινασεται σε σχεση με την H100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Σαφως ο παραγοντας ησυχια παιζει και παιζει ασχημα!!!!αυτο που θελω ειναι αξιοπιστια ησυχια και και καλητερες θερμοκρασιες!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Η ζυγαρια γερνει προς custom;;;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Πάντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Φεβρουάριος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Μια χαρά θα σε καλύψει εκτός και αν έχεις πολλές oc απαιτήσεις οπότε θα πας σε custom .θόρυβο δεν θα έχεις πρόβλημα αν παίζεις σε χαμηλές στροφές τους ανεμιστήρες. Στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ αλλά για τις δίκες μου ανάγκες δεν άξιζε τον κόστος. Αν δεν είχα δώσει κάποια πράγματα που είχα ίσως το έκανα απλά και μόνο για εμφάνιση γιατί η h80 μου είναι αρκετή. Τον 920 στα 4ghz τον κροτούσε max 85c πάντα στο low οι ανεμιστήρες αλλά μόνο σε prime95 κ.τ.λ σε καθημερινές εργασίες δεν ξεπερνούσε τους 75c μπορεί να λέω και πόλους. Με την μετάβαση μου στον 3570κ και με το αποτέλεσμα που έχω απλά είναι κρίμα τα λεφτά . Ότι με custom θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες και ενδεχομένως πιο ήσυχο pc είναι σίγουρο. Αλλά για το ήσυχο αυτό εξαρτάτε από εσένα .Το μόνο που θα με ανησυχούσε στην h100i είναι το πολύ rma που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 22, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 eWorld Amanzi 140 Value Universal Watercooling Kit για αυτο τι λετε θα με καλυψει η καλητερα κοματι κομματι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Φεβρουάριος 22, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Εγώ θα κοιτούσα αυτό αφού ψάχνεις κάτι οικονομικό σχετικά.Alphacool NexXxoS Cool Answer 240 DDC/XT - Set Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 22, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Εγώ θα κοιτούσα αυτό αφού ψάχνεις κάτι οικονομικό σχετικά.Alphacool NexXxoS Cool Answer 240 DDC/XT - Setκαλο !!!!απλα σκεφτομαι να παρω ενα κιτακι να ειναι σαν βαση και αργοτερα να προστεθουν η να αλλαχτουν με καλυτερα καποια μερη του κιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Φεβρουάριος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Γράψε το ποσό που διαθέτεις έτσι ώστε να σου προτείνουν τι θα πάρεις για να μη κάνεις καμία αγορά που μπορεί να το μετανιώσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 22, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 1. Μαθαίνεις που μένει ο [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION]2. Πάς κάτω από το μπαλκόνι του και περιμένεις.3. Μόλις πετάξει καμιά Η100i, την παίρνεις και τη βάζεις στο δικό σου τσάμπα.4. (προαιρετικά) χτυπάς κουδούνι να σου δώσει manual και συσκευασία, αλλά εκείνη την ώρα θα είναι επικίνδυνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 22, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Γράψε το ποσό που διαθέτεις έτσι ώστε να σου προτείνουν τι θα πάρεις για να μη κάνεις καμία αγορά που μπορεί να το μετανιώσεις . το ποσο προς το παρον αγνωστο καθοτι περιεργοι καιροι προς το παρων κανω ερευνα αγορας αν και η λυση του [MENTION=173]Wizard![/MENTION] με εψησε ασχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 23, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 όλες οι έτοιμες λύσεις τύπου Η100 κτλ είναι αντίστοιχες των καλών αεροψυκτρώνΓια μένα δεν αξίζουν παρε μόνο για λόγους εμφάνισής, πάντα σε σχέση με μια καλή αερόψυκτρα Στο κάτω κάτω αν είναι να βάλεις νερό, κάν' το σωστά και βάλε customΘα είναι πιο αποδοτική, θα έχεις την χαρά του να την στήσεις και μπορείς να την διαμορφώσεις όπως γουστάρειςΒέβαια κοστίζει και τα διπλά+ χρήματαYour ball : devil:Sent from my MB860 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Φεβρουάριος 23, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Ωραία κίνηση : Alphacool NexXxoS Cool Answer 240 DDC/XT - SetΞέρει κανεις να μας πεί αν το πακετάκι έχει όλα τα απαραίτητα μεσα ; ρακορ κ.τ.λ . Είχα στο μυαλό μου μια H110 αλλα νομίζω οτι το πακετάκι alphacool είναι πιο ποιοτικό , τι λέτε ; Αξίζει για custom λύση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Φεβρουάριος 23, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Ωραία κίνηση : Alphacool NexXxoS Cool Answer 240 DDC/XT - SetΞέρει κανεις να μας πεί αν το πακετάκι έχει όλα τα απαραίτητα μεσα ; ρακορ κ.τ.λ . Είχα στο μυαλό μου μια H110 αλλα νομίζω οτι το πακετάκι alphacool είναι πιο ποιοτικό , τι λέτε ; Αξίζει για custom λύση ;1x Alphacool NexXxoS XP³ Light - Acetal Edition - Intel/AMD1x Alphacool Repack - Laing DDC - 5,25 Single Bay Station1x Alphacool DDc pump 12V DDC-1T1x Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 240mm3x Alphacool tubing AlphaTube HF 13/10 (3/8"ID) - clear6x 13/10 (10x1,5mm) compression fitting G1/4” – matte black2x 120mm fan approx. 1300rpm ( 120x120x25mm )1x Coolant Clear 1000ml1x ATX bridging plug (24 Pin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 23, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Εξαρταται τι θες. Η h100 ειναι μια χαρα για να κρατας χαμηλα (σχετικα) τις θερμοκρασίες αλλα κανει γενικα θορυβο. Αμα ριξεις λεφτα σε custom υδροψυξη μπορεις να το κανεις να εχει επισης χαμηλες θερμοκρασίες αλλα να ειναι dead silentΒεβαια το κοστος εκτινασεται σε σχεση με την H100Όταν λες ότι κάνει θόρυβο; Σε τι επίπεδα; Οι ανεμιστήρες της ή η αντλία; Ρωτάω γιατί έχω την H100 μαζί με ένα ζευγάρι Swiftech helix και είναι αρκετά ήσυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 23, 2013 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Όταν λες ότι κάνει θόρυβο; Σε τι επίπεδα; Οι ανεμιστήρες της ή η αντλία; Ρωτάω γιατί έχω την H100 μαζί με ένα ζευγάρι Swiftech helix και είναι αρκετά ήσυχη.Προσωπικα δεν εχω πειρα, οτι μου εχουν πει οι παθόντες ([MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] με τα RMA) και οτι εχω διβασει στο overclock.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 23, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Παντως το κιτακι της alfacool ειναι πολυ καλο!!!και το προτιμω απο τα ετοιμα !τωρα απο θεμα συντηρησης;;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 24, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Παντως το κιτακι της alfacool ειναι πολυ καλο!!!και το προτιμω απο τα ετοιμα !τωρα απο θεμα συντηρησης;;Sent from my iPhone using Tapatalk Αν εισαι παρανοικος ανα 6 μηνες Αν εισαι νορμαλ ανα 1 χρονο Αν εισαι ζαμανφου ανα 2 χρονια Διαλεγεις με βαση τον χαρακτηρα σου και παιρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 24, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Και τι ειδους συντηρηση κανουμε?αδιαζουμε τα νερα κα βαζουμε καινουρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.