blkik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 Έδωσα RMA τα ήχεία μου Creative T5400 γιατί δεν δούλευε η δεξία μπροστά υποδοχή του subwoofer. Ta ήχεια αγοράστηκαν όπως και όλο το μηχάνημα προ 6αμήνου. Τελικά η Creative μου ανακόινωσε ότι τα αλλάζει με το νεότερο μοντέλο της τα Τ5900 μιας και τα Τ5400 σταμάτησαν να παράγονται ’υριο θα τα έχω:clap: Το μόνο αρνητικό είναι ότι λόγω διακοπών των τεχνικών και στην Creative και στην Quest η διαδικασία πήρα καμια 40αριά μέρες. Επίσης ύπηρχε μια καθυστέρηση επεδή δεν τα έδωσα στην συσκευασία τους(την έχω πετάξει). Σημασία έχει ότι η Creative είναι πολυ καλή στα RMA και της εγγυήσεις. Δεν έχει μα μου, ξέρετε μας τέλειωσε κλπ Creative rulezzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αυτή η εταιρία υπάρχει ακόμα?LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Καποτε μια σειρα, ειχε βγαλεο προβλήματα και η Creative ΔΩΡΕΑΝ τα αλλαξε ολα. και δεν μιλαω για 5-6 κομματια αλλα για καμια 1000αρα !!! @Snips.... Nα υποθεσω πως δεν την "πας" την εταιρία ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 όχι απλώς θυμάμαι κάποτε που ήταν το μονοπώλιο σε sound cards ηχεία ktl άλλά μετά την έχασα κάπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Snips όχι απλώς θυμάμαι κάποτε που ήταν το μονοπώλιο σε sound cards ηχεία ktl άλλά μετά την έχασα κάπου.... Εεε, χμμμ....Πότε ακριβώς την "έχασες"? Εμένα ακόμα ψιλομονοπώλιο μου φαίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 19:15] Εεε, χμμμ....Πότε ακριβώς την "έχασες"? Εμένα ακόμα ψιλομονοπώλιο μου φαίνεται.... .....εμμ....ελα ντε και εγω αυτην την απορια ειχα....επειδη δηλ μπηκαν και αλλοι στο παιχνιδι........ και παλι η creative για μενα εχει τα ηνια......και δεν το λεω τυχαια!!!!.... τεσπα......οπως και να χει γενικα η creative ειναι πολυ καλη στα rma της (παιζει βεβαια ρολο και ο προμηθευτης-καταστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Καποτε μια σειρα, ειχε βγαλεο προβλήματα και η Creative ΔΩΡΕΑΝ τα αλλαξε ολα. και δεν μιλαω για 5-6 κομματια αλλα για καμια 1000αρα !!! @Snips.... Nα υποθεσω πως δεν την "πας" την εταιρία ????? ...Και οχι μονο τα αλλαζε, αλλα σου εδινε δωρο ενα ΜΡ3 player... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Κι' εμένα όταν πριν από 1+ χρόνο μου χάλασαν τα DTT2200, μου τα άλλαξαν με τα Inspire 5500, που έχουν και τηλεκοντρόλ και ξεχωριστό ενισχυτή DolbyDigital :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 ρε παιδια με ολα αυτ που λετε με βαζετε στον πειρασμο να τα καψω τα δικα μπας και παρω τιποτα καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Καλά τα λέτε εσείς αλλά να σας πω και την δική μου ιστορία. Την πρώτη φορά που κάηκαν ήταν εντός της εγγύησης (κάπου στο εξάμηνο). Την δεύτερη όμως είχε περάσει ο χρόνος οπότε τα έχω από τα Χριστούγεννα να τα βλέπω να κάθονται. Καμία ιδέα? Ας πάρω καινούρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μπορεί να εχει το ψιλομονοπώλειο αλλά είναι εντάξει και με το παραπάνω με τους πελάτες της.Μακάρι να μοπυ δίνανε και μένα κανα Mp3 δώρο΄Όχι ότι με χαλασέ έτσι και αλλίως τα 5900 είναι καλύτερα απο τα 5400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 σαν να καιγονται πολυ ευκολα ομως βρε παιδι μου.....λεω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από naz σαν να καιγονται πολυ ευκολα ομως βρε παιδι μου.....λεω εγω μπα ....τα δικα μου DTT2500 εδω κ 3-4χρονκια ....δερνουν:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.