Jump to content

Vision Studio

Peter Parker

Recommended Posts

Μιας και χρειαζόμουν ποντίκι, είπα να δοκιμασω το Cooler master Sentinel Advance II και μαζί με καινούργιο ποντίκι και ένα μαγαζί που δεν έχω ξανά ψωνίσει την Vision στην θεσσαλονικη.

Ρε παιδιά το τι δούλεμα έφαγα δεν λέγεται. Από 5/2/2013 που έκανα την παραγγελιά μου λένε θα το εχετε στης 18/2/2013 λέω οκ περιμένω.

Μέχρι και σήμερα που πείρα όλο το στέλνουν, σήμερα το στέλνουμε και θα το εχετε αύριο κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Το κακό είναι ότι δεν μου λένε ότι δεν το έχουν αλλά με δουλεύουν.

ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ

Όταν έκανες την παραγγελία σου στο site, τι διαθεσιμότητα έλεγε;

Έχει κάποια σημασία ? Από την στιγμή που μιλάς με κάποιων από εκεί και σου λέει ότι θα στο στείλουμε τότε.

( Στο πρώτο τηλεφώνημα μου είπαν θέλουν 10 μέρες )

Χαζομάρα που δεν το πείρα από το Amazon αλλά λέω να υποστηρίξω την Ελληνική αγορά.

Έχει κάποια σημασία ? Από την στιγμή που μιλάς με κάποιων από εκεί και σου λέει ότι θα στο στείλουμε τότε.

( Στο πρώτο τηλεφώνημα μου είπαν θέλουν 10 μέρες )

Χαζομάρα που δεν το πείρα από το Amazon αλλά λέω να υποστηρίξω την Ελληνική αγορά.

Nαι έχει γιατί συνήθως ειναι εργάσιμες οι μερες. Όσες φορές έχω ψωνήσει απο το Visionstudio ειχα άριστες εντυπώσεις απο χρόνους παράδοσης. Τώρα βέβαια δεν ξέρω και τι γγίνεται με τους προμηθευτές μιας και πολλά καταστήματα δεν έχουν στοκ απο προϊόντα. Αλλα μου φαινεται περιεργο μιας και οσες φορες πήρα απο εκει μου δώσανε μεγαλύτερο εκτιμώμενο χρονο παράδοσης απο αυτόν που έλεγε στο site για να ειναι καλυμένοι.

Δεν ξέρω αν διαβασες καλά το θέμα είναι ότι μου έλεγαν ότι σήμερα το στέλνουμε, εννοώ από την Δευτέρα που έπαιρνα τηλέφωνο που ήταν και η πρώτη ημερομηνια που μου είχαν δώσει. Δηλαδή ότι έχει έρθει.

Μέχρι και σήμερα που πείρα αυτό μου λέγανε. Ότι στο στέλνουμε σήμερα και αύριο το έχεις. Άντε βγάλε άκρη.

Δεν ξέρω αν διαβασες καλά το θέμα είναι ότι μου έλεγαν ότι σήμερα το στέλνουμε, εννοώ από την Δευτέρα που έπαιρνα τηλέφωνο που ήταν και η πρώτη ημερομηνια που μου είχαν δώσει. Δηλαδή ότι έχει έρθει.

Μέχρι και σήμερα που πείρα αυτό μου λέγανε. Ότι στο στέλνουμε σήμερα και αύριο το έχεις. Άντε βγάλε άκρη.

Nαι το διάβασα το θέμα, ειδα οτι άνοιξες σήμερα το θέμα, και φανταστικα οτι σου ειχαν δώσει την σημερινή ημερομηνία (22/2/2013) οτι θα το έχουν σαν απόθεμα και οτι θα παραλάβεις μεσα στο ΣΚ και καπου εκει μπερδεύτικα. Πρακτικά δηλαδή δεν το εχουν παραλάβει από τον προμηθευτή; Γιατι έτσι όπως μου τα λες αυτο καταλαβαινω. Οτι δεν το παρέλαβαν ακόμα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Αν στο Amazon υπαρχει ετοιμοπαράδοτο, εγώ προσωπικά θα ακύρωνα την παραγγελία.

Κει τα το ποιο απλό είναι να μου είχαν πει ότι δεν έχει έρθει και ότι θα αργήσει και άλλο. Δεν είναι κουταμάρα να μου λες ότι το στέλνω και εγώ αφού το έχω παραγγείλει με courier να μην παραλαμβάνω. Τεσπα ναι από εκεί θα το πάρω τελικα ακύρωσα. Άλλα μην λένε μετά δεν υποστηρίζουμε την Ελληνική αγορά. Βρε έτσι θέλουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.