dEEP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2004 Ανοιξα πριν λιγες μερες το pc για να βαλω κατι system fans και προσ εξα οτι δυο τρεις πυκνωτες διπλα απο τον επεξεργαστη ειχαν σπασει (δεν ειχαν ξεκολλησει απο τη mobo). Ειναι σοβαρο προβλημα; Η εγγυηση του υπολογιστη ισχυει ακομα. Να την παω στο καταστημα που ειχα παρει το pc και να την αλλαξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 εννοείς ότι είχαν σκάσει / ανοίξει;αν ναι, πας για rma γιατί πιθαντότατα σύντομα η μητρική θα παραδώσει το πνέυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 ναι κάνε RMA τώρα. Τι μητρική ήταν αν επιτρέπεται..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Η μητρικη ειναι Gigabyte GA-8TX. Την εχω δυομιση χρονια περιπου. Πρεπει να εχουν ανοιξει στο πανω μερος απο οπου εχει βγει ενα περιεργο πραγμα σαν αυτο που βγαινει απο σπασμενες η ανοιγμενες μπαταριες. Το pc το ειχα παρει απο πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 το γνωστό πρόβλημαπήγαινε για RMA (η GB έχει 3 χρόνια εγγύηση)πρόσεχε μόνο μην πέσεις στην περίπτωση του τύπου: τώρα δεν υπάρχει το ίδιο μοντέλο - πιστωτικό για 20 Ευρώ (σπάνιο αλλά συμβαίνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Δεν νομίζω ότι εξαρτάται απο την εγγύηση που έδωσε το πλάισιο γιατί αυτή είναι γενική.Εξάρτάται από την εγγύηση της συγκεκριμμένης μητρικής τότε.Αν ισχύει καλώς αν όχι πας για καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 επαναλαμβάνω: η GB έχει 3 χρόνια εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Διαβασα τι ελεγε στην εγγυηση του πλαισιου η οποια απο οτι καταλαβα συμπεριλαμβανε ολα τα μερη του PC εκτος απο το ποντικι το πληκτρολογιο και αλλα περιφερειακα. Το μοντελο αυτο αποκλειεται να υπαρχει τωρα αλλα επειδη δεν θυμαμαι καν την τιμη της mobo τι δικαιουμαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 10, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Δικαιούσε μια μητρική στης gigabye πάλι που να υποστηρίζει το chipset σου και να είναι περίπου στα ίδια λεφτά με την τότε αξία της. Αν δεν είναι πληρώνεις την διαφορά.Τώρα αν δεν έχουμε πράγμα πολύ πιθανό μπορεί να σε δώσουν και άλλη μάρκα. Εξαρτατασι βέβαια και απο τον πωλητή που θα πέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Ok thx. Θα παω μαλλον αυριο να την αλλαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Ρε παιδια πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο τους ειπα οτι εχουν ανοιξει κατι πυκνωτες και μου απαντησαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση. Ισχυει ή μου λενε μλκς για να μην την αλλαξουν? Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα να μου πει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Δυστυχώς αυτή είναι η ''επίσημη'' πολιτική της GB -ειδικά για τους πυκνωτές (αν και δεν νομίζω ότι αυτό το ήξερε αυτός από το Πλαίσιο - απλώς το είπε για να τελειώνει)Πιστεύω ότι με προσωπική επαφή και πίεση στο Πλαίσιο, θα στην αλλάξουνΕξάλλου δεδομένου ότι η μητρική δουλεύει, έχεις ένα επιπλέον επιχείρημαΣε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, μετά από πολύ πίεση η μητρική πήγε εξωτερικό και γύρισε επισκευασμένηΑπλώς θέλει λίγη πίεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει προβλημα αλλα καλο ειναι να την αλλαξω. Μαλλον θα παω και θα δω τι μπορω να κανω. Παντως συμφωνα με αυτα που μου λενε αν αυριο πχ δεν λειτουργει καλα ή μου κολλαει δεν θα μπορω να την αλλαξω ακομα και αν εχει εγγυηση. Μα καλα γινεται αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 η (παράλογη) λογική της GB λέει ότι βλάβη σε πυκνωτές οφείλεται σε κακή τροφοδοσία....πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να το κυνηγήσεις γιατί αργά ή γρήγορα η μητρική θα καεί και μπορεί να πάρει και άλλα μαζί και να χάσεις και δεδομένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Ok μαλλον αυτο θα κανω. Spc ευχαριστω πολυ για την αμεση υποστηριξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 να σαι καλάαν δεν βγάλεις άκρη, ίσως μπορώ να σε βοηθήσω (σε άμεση επαφή με την αντιπροσωπεία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάς εσύ ο ίδιος την μητρική στην αντιπροσωπεία αντί για το πλαίσιο? (μιάς που ξέρουν μόνο να παίρνοιυν χρήματα) Σε περίπτωση που κριθεί ελαττωματική και η αντιπροσωπεία είναι υποχρεωμένη να σου δώσει το αμέσως επόμενο μοντέλο ΔΩΡΕΑΝ. Απλά πολύ πιθανόν και εδώ να το παίξουν λιγάκι δύσκολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Δεν ειναι ασχημη ιδεα. Ξερεις που ειναι η αντιπροσωπεια η το τηλεφωνο η ελληνικο site αν εχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 16, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Η αντιπροσωπεία είναι η Infoquest. Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο www.infoquest.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Ok thx και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.