Jump to content

Gaming PC

Typhonios

Recommended Posts

Λοιπόν...να απαντήσω και στην Karmen :

Έβγαλα την M/B από το κουτάκι και την αφήνω πάνω σε μία καρεκλίτσα, πάει το bulldog μου και Ω ΝΑΙ , σηκώνει το ποδοράκι του και ΤΣΟΥΠ κατουράει την μητρική...FFSSSSSSSSS!!

Βραχυκύκλωσε και απεβίωσε...δηλαδή δεν τον πιστεύω...εγγύηση δεν έχει, οπότε χαιρέτησα τον Ι5 2500Κ και έφαγε και μία ελαφριά κλωτσιά το bulldog μου.:triniti:(δεν τον πόνεσα και του έδωσα και ένα μπισκοτάκι γιατί τον μάλωσα).

Οπότε...τι προτάσεις έχετε για gaming pc , μόνο για M/B , CPU και VGA, τιμούλα γύρω στα 800- 850 Ευρώ (ειμαι λίγο intelakias & Nvidia αλλά μετά χαράς μου περνάω και στην άλλην πλευρά)

Ευχαριστώ:daisy:

Χολλλυ σσσσιετ...

Νταξ η μητρική...ο επεξεργαστής πόσο σίγουρος είσαι ότι απεβίωσε; Στη μπρίζα τον είχες όταν έκανε τη δουλεία του ο σκύλος;

Τραγικό, τουλάχιστον!!!

Ναι, απεβίωσε....το κέρατο μου:ph34r:

Καλά πεθαίνω :hehe:

btw δε την έκανες μπάνιο σε οινοπνευματάκι πριν; Την έβαλες έτσι πάνω να δουλέψει;

Αν και δεν αναφέρεις αυτά που σου είπα πριν (υποθέτω ότι είσαι κομπλέ)

3570k+Asrock Z77 Extreme6+gtx670 ~730euro

Καλά πεθαίνω :hehe:

btw δε την έκανες μπάνιο σε οινοπνευματάκι πριν; Την έβαλες έτσι πάνω να δουλέψει;

Αν και δεν αναφέρεις αυτά που σου είπα πριν (υποθέτω ότι είσαι κομπλέ)

3570k+Asrock Z77 Extreme6+gtx670 ~730euro

Έτσι την έβαλα ο στόκος...έτσι...από τα νεύρα μου και από την noobiasi μου έχασα τα λογικά μου.:whip::-O:jester:

Ευτυχώς που η M/B είναι σκυλί.

Θα με βγάλει καμιά διετία η σύνθεση αυτή ή μήπως να πάρω έναν i7 s1156, τον οποίο υποστηρίζει η ήδη υπάρχουσα μητρική μου και να γλυτώσω τόσα έξοδα (αν και δεν έχω δει εδώ και καιρόοοοο i7 s1156)

1156? NO!

Αλλά κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα εντελώς. Ποια mobo έχεις τώρα;:fist:

Δε κάηκε η mobo αλλά ο cpu που ήταν ο 2500k?

Είμαι και εγώ....:jester:

i5 s1156 ήταν και η M/B Asus Gene III.

Δεν συμφέρει να ψάξω για CPU s1156 ?

Βραχυκύκλωσε και απεβίωσε...δηλαδή δεν τον πιστεύω...εγγύηση δεν έχει, οπότε χαιρέτησα τον Ι5 2500Κ και έφαγε και μία ελαφριά κλωτσιά το bulldog μου.:triniti:(δεν τον πόνεσα και του έδωσα και ένα μπισκοτάκι γιατί τον μάλωσα).

Θα με τρελάνεις ε;

Κοίτα να κάηκε ο cpu και όχι η μητρική εμένα μου ακούγεται κουφό εντελώς.

Ψάξου λίγο πριν κάνεις επόμενη κίνηση.

Θα με τρελάνεις ε;

Κοίτα να κάηκε ο cpu και όχι η μητρική εμένα μου ακούγεται κουφό εντελώς.

Ψάξου λίγο πριν κάνεις επόμενη κίνηση.

Έψαξα και δοκίμασα και σε άλλα PC, η Μ/Β είναι μια χαρά.

Μάλλον κόβω να προτιμώ την σύνθεση που μου πρότεινες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.