Jump to content

Συμβουλες

bouller1995

Recommended Posts

Οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Θα παραγγειλω μνημες γιατι με ενδιαφερει πιο πολυ το editing.

[MENTION=1199]Volrath[/MENTION]:Δε ξέρω τι γίνεται και πώς δουλεύει άμα έχεις 2dimms ddr2 και 2 dimms ddr3, προσωπικά δε θα στο συμβούλευα

Δεν θα τις εχω πανω και τις 2 θα βαλω μονο το kit των DDR3 (εχω 64bit win 7).

@Σε λιγους μηνες σκοπευω να αλλαξω και καρτα γραφικων και τροφοδοτικο.Απλα επειδη χρησιμοποιω παρα πολυ βαρια γραφτιστικα προγραμματα χρειαζομαι μια ανακουφυση απο πλευρας μνημων.

Και αλλη μια ερωτηση (ξερω εχω γινει κουραστικος :whistling)Εαν παραγγειλω σε κανα μηνα την GTX 660 θα κουμπονει στην mobo? (Απο πλευρας συμβατοτητας?)

Η ταυτόχρονη χρήση μνήμης DDR2 και DDR3 είναι αδύνατη. Πάρε δύο τεσσάρες 1600άρες μνήμες και είσαι εντάξει (ο G41 θα τις χρονίσει στα 1333MHz). Οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον μπορείς να πάρεις και οποιαδήποτε κάρτα οθόνης PCIe και να την τοποθετήσεις στο υπάρχον motherboard.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.