Jump to content

Club3d 7870 jokercard tahiti le πρόβλημα

suncity_13

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μου ήρθε χτες η κάρτα που αναφέρω και έχει ένα θέμα. Σε idle state (μόνο ένας browser ανοιχτός) βγάζει μαύρα pixels σε διάφορα σημεία που τρεμουλιάζουν.

Στο AMD Catalyst Center βλέπω θερμοκρασία σε αυτήν την κατάσταση γύρω στους 70 c και activity γύρω στο 95% το οποίο δεν είναι λογικό. Drivers έχω τους 13.1 από amd. Πριν είχα μια amd 5670 με τους ίδιους drivers. Τροφοδοτικό μαζί με την κάρτα έβαλα ένα XFX 850W και πήγα εκεί από ένα CoolerMaster 500W. Αν ξαναβάλω την 5670 παίζει μια χαρά.

Το υπόλοιπο PC αποτελείται από : Asus M/B P8Z77-V LX, ssd intel 180gb, xfx 850w power supply, sata 2 Western Digital 250gb, Ram Kingston 2x4GB HyperX 1866, CPU Intel Core i5-3570. Βάζοντας από πάνω τους drivers που ήρθαν με την κάρτα και ξανά τους 13.1 μια φορά bootare κανονικά γύρω στους 30 C και έβαλα battlefield 3 online και έπαιξε μια χαρά, γύρω στα 80-100 fps - θερμοκρασία μέχρι 70 C. Κλείνω το κουτί και ξαναbootarw και πάλι τα ίδια.

Έχω σκοπό να κάνω full uninstall όλους τους drivers και Install ξανά.

Έχει κανείς καμία πρόταση?Καμία Ιδέα? Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν άλλον κάτι τέτοιο? Παίζει να είναι hardware fault ή S/W θέμα?

Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.