spdrosin1416003315 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 Θα ήθελα να αγοράσω μια οθόνη για χρήση TV, όμως έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και δε γνωρίζω από χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες.Γενικά μ' ενδιαφέρει μια οθόνη μέχρι 30", να υπάρχει δυνατότητα φυσικά σύνδεσης (στο μέλλον αν χρειαστεί) με PC, να διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4 και να είναι οικονομική σχετικά (βασικά να υπάρχει καλή σχέση απόδοση/τιμή). Εννοείται να έχει μια ορθή κατανάλωση ρεύματος κι αν έχει και πρόσθετα χαρακτηριστικά εικόνας, ήχου, συνδεσιμότητας, κλπ δε θα είναι άσχημα. Θεωρώ πως Samsung και LG βγάζουν οικονομικές και καλές οθόνες.Βλέπω σερφάροντας διάφορες αλλά δε μπορώ να προσανατολιστώ κάπου συγκεκριμένα και θα ήθελα ένα χέρι βοηθείας. Γενικά δε βλέπω τηλεόραση πολύ γι' αυτό και δε νομίζω να αξίζει να πάρω μια LED οθόνη - νομίζω καλύτερα να πάρω μια μέτρια LCD παρά μια κακή LED. Φαντάζομαι γύρω (για να μην πω "μέχρι") στα 300 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.