Jump to content

Καινουργιο gaming pc....τα φωτα σας παρακαλω!!!

ennia

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες...

θελω να φτιαξω ενα καινουργιο και δυνατο gaming pc!!! απο μια πρωτη αναζητηση-ερευνα εχω καταληξει στα εξης:

επεξεργαστης : i7 3770k

μητρικη : Asus Maximus V Formula

μνημες :Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-1600MHz Dual Kit (XMP) X2

καρτα γραφικων :Asus Radeon HD7970 3GB GDDR5

τροφοδοτικο :Thermaltake Litepower 700W

δισκος ssd : PLEXTOR PX-128M5P 2.5" SATA3 SSD 128GB

κουτι :Aerocool XPredator Evil

επισης θελω να μου προτεινετε μια οθονη 23ρα-24ρα.:yu:

Περιμενω τις γνωμες σας και τις ενστασεις σας!!!!!:worship:

Νομίζω ότι ο i7 είναι υπερβολή για games, εξαρτάτε πάντα και από τα λεφτά σου, για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη μιας και τώρα που αγόρασα πήγα σε πλατφόρμα AMD, για οθόνη πήγαινε σε 27 αν σε παίρνει και θα με θυμηθείς, τώρα πήρα και ακόμα δεν πιστεύω στα μάτια μου. LG IPS277L | Skroutz.gr

Φιλικά.

Εγώ να σου προτείνω να πάρεις ένα κιτ μνήμες 2x8 αντί για 4x4. Ίδια χρήματα είναι πάνω κάτω.

Κατά τα άλλα μια χαρά το κόβω. Ίσως είναι λίγο υπερβολή ο i7, αλλά τώρα με τις πολυπύρηνες κονσόλες ίιιιισως να αρχίσουν να ψάξουν τη δουλειά με το multi threading λίγο περισσότερο στα παιχνίδια.

Εγώ να σου προτείνω να πάρεις ένα κιτ μνήμες 2x8 αντί για 4x4. Ίδια χρήματα είναι πάνω κάτω.

Κατά τα άλλα μια χαρά το κόβω. Ίσως είναι λίγο υπερβολή ο i7, αλλά τώρα με τις πολυπύρηνες κονσόλες ίιιιισως να αρχίσουν να ψάξουν τη δουλειά με το multi threading λίγο περισσότερο στα παιχνίδια.

αυτο εχω γραψει και στο αρχικο ποστ..... 2x8.

Θα έβαζα and 8350, Μνήμες 8gb με ενα 50αρικο..

Και θα προσπαθουσα να μενανε λεφτα για την αγορά μιας ακόμα 7970 στο μελλον..

Και οθονη 27αρα ναι

*S2

μπα δεν ειμαι τις AMD καθολου.... ειμαι INTELακιας:hehe::hehe:

οσο για την οθονη με βαλατε σε σκεψεις με την 27αρα

αυτο εχω γραψει και στο αρχικο ποστ..... 2x8.

To Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-1600MHz Dual Kit (XMP) είναι kit των 2x4. 2 τέτοια κιτ είναι 4x4. Εσύ θες 1x Kingston HyperX Beast 16GB DDR3-2133MHz Dual Kit (ίδια φράγκα με το 1600ρι, ψάξε να δεις άμα είναι οκ με τη μητρική σου).

Αν ειναι μονο για παιχνιδια ι7 σου ειναι τσαμπα +100ευρω, πανε για ι5 3570.

Επισης υποτιθετε τον Απριλιο-Μαιο βγαινουν τα 4th generation i's δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να κανεις τοσο ακριβο υπολογιστη 2 μηνες πριν, θα εχουν την ιδια τιμη και θα ειναι 10-15% καλυτεροι, παντα ακολουθωντας Intel και φημες.

27αρα πιστεω ειναι overkill δηλαδη τι εχει η 23αρα (τωρα ποια) και το 1920χ1080, δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παιζεις games σε τεραστια αναλυση οπως 2.5κ κτλ οταν πραγματικα δεν κερδιζεις τπτ, εκτος απο οτι δινεις + 100-150Ε, δεν καταλαβα ποτε γιατι 1920 δεν ειναι αρκετα και πρεπει να ειμαστε στα 2560 επειδη το κανουν στο εξωτερικο με τα λεφτα που εχουν? ή απλα να χανεις 30 fps σε ολα τα games καθαρα απο την αναλυση?

27αρα πιστεω ειναι overkill δηλαδη τι εχει η 23αρα (τωρα ποια) και το 1920χ1080, δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παιζεις games σε τεραστια αναλυση οπως 2.5κ κτλ οταν πραγματικα δεν κερδιζεις τπτ, εκτος απο οτι δινεις + 100-150Ε, δεν καταλαβα ποτε γιατι 1920 δεν ειναι αρκετα και πρεπει να ειμαστε στα 2560 επειδη το κανουν στο εξωτερικο με τα λεφτα που εχουν? ή απλα να χανεις 30 fps σε ολα τα games καθαρα απο την αναλυση?

Το συγκεκριμένο monitor έχει max ανάλυση 1920 και από το 23” led που είχα πριν, η μέρα με τη νύχτα στα games. Αν δεν σε παίρνει πάρε το ίδιο σε 23 – 100€

Καλησπερα παιδες...

θελω να φτιαξω ενα καινουργιο και δυνατο gaming pc!!! απο μια πρωτη αναζητηση-ερευνα εχω καταληξει στα εξης:

επεξεργαστης : i7 3770k

μητρικη : Asus Maximus V Formula

μνημες :Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-1600MHz Dual Kit (XMP) X2

καρτα γραφικων :Asus Radeon HD7970 3GB GDDR5

τροφοδοτικο :Thermaltake Litepower 700W

δισκος ssd : PLEXTOR PX-128M5P 2.5" SATA3 SSD 128GB

κουτι :Aerocool XPredator Evil

επισης θελω να μου προτεινετε μια οθονη 23ρα-24ρα.:yu:

Περιμενω τις γνωμες σας και τις ενστασεις σας!!!!!:worship:

Αν είσαι της INTEL να περιμένεις του Hasswell ή να πας σε S2011 socket !

Να βάλεις και SSD δίσκο !! Αδιανόητο να μείνει το pc χωρίς ssd εν έτη 2013 ........

Παρεμβαίνω στο θέμα του παλικαριού αλλά εχθές με εγκατέλειψε o CPU...R.I.P:-O

Οπότε τι έχετε να προτείνετε με 800 Ευρώ max ( CPU, Μ/Β και GPU)

Προτίμηση σε Intel, αν και όχι απαραίτητα

P.S. Gaming PC.

To Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-1600MHz Dual Kit (XMP) είναι kit των 2x4. 2 τέτοια κιτ είναι 4x4. Εσύ θες 1x Kingston HyperX Beast 16GB DDR3-2133MHz Dual Kit (ίδια φράγκα με το 1600ρι, ψάξε να δεις άμα είναι οκ με τη μητρική σου).

δεν το ειχα προσεξει 2 8ρες θελω να βαλω.

Aντρέα μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;

υπολογιζω γυρω στα 2.000€ αλλα μεσα σε αυτα θα πρεπει να υπολογισω ενα καλο εκτυπωτη-σκανερ. δεν εχω δει καθολου τιμες για αυτα ομως.

Υ.Γ. σκαλωσα τωρα πως ξερεις το ονομα μου:nada:

Αν είσαι της INTEL να περιμένεις του Hasswell ή να πας σε S2011 socket !

Να βάλεις και SSD δίσκο !! Αδιανόητο να μείνει το pc χωρίς ssd εν έτη 2013 ........

η INTEL βγαζει καινουρια σειρα? ssd εννοειται οτι θα εχει, εχω εναν στο αρχικο ποστ. γνωμες για αυτον?

Αν ειναι μονο για παιχνιδια ι7 σου ειναι τσαμπα +100ευρω, πανε για ι5 3570.

Επισης υποτιθετε τον Απριλιο-Μαιο βγαινουν τα 4th generation i's δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να κανεις τοσο ακριβο υπολογιστη 2 μηνες πριν, θα εχουν την ιδια τιμη και θα ειναι 10-15% καλυτεροι, παντα ακολουθωντας Intel και φημες.

παιζω και λιγο με το photoshop. το 6 κολλαει και πρεπει να κανεις τσιγαρο μεχρι να εκτελεση μια ενεργεια. αν ομως με καλυπτει σε ολα (games, photoshop, επεξεργασια βιντεο) ο i5 τοτε θα παρω αυτον.

οσο αφορα την οθονη ειμαι μπερδεμενος. αν δεν εχει μεγαλη διαφορα η 23ρα -24ρα απο την 27ρα τοτε θα κυμανθω εκει οπως ηταν και η αρχικη μου ιδεα.

Υ.Γ. σκαλωσα τωρα πως ξερεις το ονομα μου:nada:

Μέχρι και που μένεις ξέρω. Εδώ με κέρασες και καφεδάκι το ξέχασες;

Επι του σοβαρού τώρα. 3770κ άσε τον, επίσης δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 300ευρώ σε μητρική. Δε νομίζω να αξιοποιήσεις ποτέ τις δυνατότητες της.

Τροφοδοτικό πάρε κανένα Modular με καμια 5άρα+ χρόνια εγγύηση και άσε το lite power στο ράφι.

Οπότε ένας 3570k, με μία μητρική κοντά στα 180 ευρώ, 16GB ram, Ψύκτρα, ssd ~180-250GB, μια 7970 είσαι κομπλέ.

Στο κουτί είνια και θέμα γούστου το όλο θέμα αλλά θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο για τέτοιο σύστημα.

Στο βιντεο που αναφέρεις ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για επεξεργασία; (Ανάλογα τι θα πεις εδώ ίσως χρειαστεί ο 3770k)

Μέχρι και που μένεις ξέρω. Εδώ με κέρασες και καφεδάκι το ξέχασες;

Επι του σοβαρού τώρα. 3770κ άσε τον, επίσης δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 300ευρώ σε μητρική. Δε νομίζω να αξιοποιήσεις ποτέ τις δυνατότητες της.

Τροφοδοτικό πάρε κανένα Modular με καμια 5άρα+ χρόνια εγγύηση και άσε το lite power στο ράφι.

Οπότε ένας 3570k, με μία μητρική κοντά στα 180 ευρώ, 16GB ram, Ψύκτρα, ssd ~180-250GB, μια 7970 είσαι κομπλέ.

Στο κουτί είνια και θέμα γούστου το όλο θέμα αλλά θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο για τέτοιο σύστημα.

Στο βιντεο που αναφέρεις ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για επεξεργασία; (Ανάλογα τι θα πεις εδώ ίσως χρειαστεί ο 3770k)

Τσουπ, τσάκωσα και έμμεσα την ερώτηση μου:daisy:

H οποία ήταν; :p

Παρεμβαίνω στο θέμα του παλικαριού αλλά εχθές με εγκατέλειψε o CPU...R.I.P:-O

Οπότε τι έχετε να προτείνετε με 800 Ευρώ max ( CPU, Μ/Β και GPU)

Προτίμηση σε Intel, αν και όχι απαραίτητα

P.S. Gaming PC. :daisy:

Επειδή για να σου προτείνουμε θα πρέπει να απαντήσεις και σε άλλες ερωτήσεις άνοιξε ένα θεματάκι. Ανέφερε ποσο, χρήση, ποια οθονη έχεις τώρα, ποιο cooler, δίσκους και κουτί.

Το πως απεβίωσε ο cpu θέλω να το μάθω :p

Επειδή για να σου προτείνουμε θα πρέπει να απαντήσεις και σε άλλες ερωτήσεις άνοιξε ένα θεματάκι. Ανέφερε ποσο, χρήση, ποια οθονη έχεις τώρα, ποιο cooler, δίσκους και κουτί.

Το πως απεβίωσε ο cpu θέλω να το μάθω :p

Κάτσε να κάνω new topic:)

Tώρα το πως απεβίωσε....άσε..΄θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.:suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.