eagle78z Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 παιδιά καλησπέρα σας έχω μια 6950 της sapphire το πρόβλημα είναι ότι όταν περνάω το firmware της 6970 απο Video Bios Collection | techPowerUp ενώ μου λέει ότι είναι ο.κ. μόλις κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής δεν ανοίγει το pc μόλις περνάω πάλι το μαμά bios από πάνω δουλεύει μια χαρά τη μπορούμε να κάνουμε? λογικά είναι λάθος η έκδοση του bios? τα στοιχεία του gpu-z Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 1ον)Είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κάρτα ξεκλειδώνει???Γιατί αν θυμάμαι καλά ξεκλείδωναν μόνο αυτές με το μαύρο pcb!2ον)Αν όντως ξεκλειδώνει, τον διακόπτη τον έχεις στη θέση που ξεκλειδώνει???(νομίζω ότι είναι η θέση 1...νομίζω,δε θυμάμαι 100%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Φεβρουάριος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 εχω την συγκεκριμενη καρτα (της φωτο) ξεκλειδωτη,με τον διακοπτη τερμα δεξια(δεν ξερω αν ειναι θεση ενα ή δυο).το ξεκλειδωμα δεν το εκανα εγω,οποτε περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω για να σε βοηθησω,ξερω μονο οτι ξεκλειδωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Τι εννοείς όταν λες ότι την έχεις ξεκλείδωτη???Επίσης πρέπει να ξέρεις σε ποια θέση είναι και σε ποια θέση πρέπει να μπει ο διακόπτης για να ξεκλειδώσεις την κάρτα.Άμα την έχεις ξεκλείδωτη, τι προσπαθείς να κάνεις???Σε χάνω κάπου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 20, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 [MENTION=29406]eagle78z[/MENTION] δωσε μας ενα λινκ απο την καρτα που εχεις...Παντως αν ειναι η dirt3 edition(ειχε περασει απο τα χερια μου και για αυτο το λεω) στο 2o bios ειναι unlocked οι shaders της 6970(που ειναι και το σημαντικοτερο) απο το εργοστασιο και απλα με το Sapphire Trixx βαζεις:Ταση:1.18Core Clock:880Memory Clock:1375και η καρτα σου ειναι 6970! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Φεβρουάριος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Τι εννοείς όταν λες ότι την έχεις ξεκλείδωτη???Επίσης πρέπει να ξέρεις σε ποια θέση είναι και σε ποια θέση πρέπει να μπει ο διακόπτης για να ξεκλειδώσεις την κάρτα.Άμα την έχεις ξεκλείδωτη, τι προσπαθείς να κάνεις???Σε χάνω κάπου!!!σε εμενα αναφερεσαι?μαλλον μπερδεψες το προβλημα του topic starter με τον οτι ανεφερα οτι η καρτα πραγματι ξεκλειδωνει.ο ponaei8anasi τα αναφερει πιο παραστατικα τη συμβαινει με το ξεκλειδωμα της συγκεκριμενης καρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagle78z Φεβρουάριος 21, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 καταρχάς σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας την κάρτα την πήρα μεταχειρισμένη σε σακούλα οπότε δεν ξέρω ακριβός αν είναι η dirt3 εγώ πιστεύω ότι είναι η SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5μιας και στην πίσω μεριά δεν λέει πουθενά κάτι σε dirt3και τα δυο bios έχουν ακριβώς της ίδιες συχνότητες και τα ίδια shaders την θέση του διακόπτη την έχω από την μεριά της τροφοδοσίας της κάρτας μιας και εξαναγκάστηκα και πέρασα ξανά το bios μιας και είχα κάνει backup Chris92--> μπορείς να κάνεις κάποιο αντίγραφο του bios και να το στείλεις με mail?αν σας στείλω το αρχικό bios μπορείτε να βγάλετε άκρη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Φεβρουάριος 21, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 ναι μπορω,απλα εγω παρατηρω εχω την εκδοση με το 1GB,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.επιπλεον θελω οδηγιες πως να δημιουργησω και να σου στειλω αντιγραφογια τσεκαρε μια και εδω:http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Sapphire&model=HD+6950&interface=PCI-E&memSize=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 21, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Να σου πω φίλε,τι μητρική έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagle78z Φεβρουάριος 21, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Chris92--> άμα είναι 1gb δεν ταιριάζει απο όσο ξέρω oc1355--> asus p6x58d premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagle78z Φεβρουάριος 23, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 δεν υπάρχει εδώ κάποιος συμφορουμητης που να το έχει κάνει με την συγκεκριμένη κάρτα !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 23, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Απο τα λιγα που γνωριζω μονο οι καρτες των 2GB ξεκλειδωναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagle78z Φεβρουάριος 23, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 2 gb είναι η κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 23, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 2 gb είναι η κάρταChris92--> άμα είναι 1gb δεν ταιριάζει απο όσο ξέρω Μπερδευτηκα με αυτο το μυνημα συγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Φεβρουάριος 23, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Απο τα λιγα που γνωριζω μονο οι καρτες των 2GB ξεκλειδωνανκαι σιγουρα ξεκλειδωνουν και οι 6950 dual fan 1 gb,μπορω να το αποδειξω με screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 23, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 και σιγουρα ξεκλειδωνουν και οι 6950 dual fan 1 gb,μπορω να το αποδειξω με screenshotΓια αυτο ειπα απο οσο γνωριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 23, 2013 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 @eagle78zhttp://dl.dropbox.com/u/30378098/Cayman.rarΠερνα αυτο και πες μου αν εγινε δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagle78z Φεβρουάριος 24, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 CmoS--> δυστυχώς μια από τα ίδια όπως και με τα άλλα λέτε να μην ξεκλειδώνει η συγκεκριμένη κάρτα τους shaders Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Φεβρουάριος 25, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 CmoS--> δυστυχώς μια από τα ίδια όπως και με τα άλλα λέτε να μην ξεκλειδώνει η συγκεκριμένη κάρτα τους shaders Ε ενταξη μη τρελαθεις.. μια χαρα ειναι η καρτουλα και χωρις να την ξεκλειδωσεις! Προς το παρον αρχηνα διαβαζε τα τοπικ να δεις αλλη μια φορα τη διαδικασια και πέξε μπας και γίνει το θαυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 25, 2013 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2013 κανε extract το bios σου και ανεβασε το εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.