Jump to content

Συνδεση spss με joomla 2.5

elenhpop

Recommended Posts

Καλησπερα, εχω θεμα πτυχιακης σχετικα με την ερευνα κοινης γνωμης , οπου πρεπει να συνδεσω ενα λογισμικο στατιστηκων ερευνων με το site μου. Στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να συνδεσω το spss με το joomla site το οποιο εχω ηδη ανεβασμενο , να σας τονισω οτι το site μου ειναι στυμενο σε εναν server που περιλαμβανει το xampp και τρεχει σε windows server 2008r2. Περιμενω απαντηση σας ευχαρηστω για τον χρονο σας.

Το site σου που περιέχει την φόρμα εισόδου των δεδομένων τα σώζει κάπου τώρα?Σε μια βάση δεδομένων ίσως?Αν ναι

http://www.griffith.edu.au/__data/assets/pdf_file/0019/320095/spss09-import-wizard.pdf

Μπορείς να ανοίξεις την βάση μέσα απο το SPSS και να επεξεργαστείς τα δεδομένα.

Δες και αυτό το video

[ame]

[/ame]

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο μήνυμά μου. Επιπλέον θέλω να πω ότι τελικά κατέληξα στην κατασκευή εκ νέου μιας πολύ πιο απλής εφαρμογής μέσω visual studio καθώς η εύρεση σύνδεσης με το υπάρχον λογισμικό(στην προκειμένη περίπτωση spss) μου φάνηκε βουνό. Ύστερα από ώρες ψαξίματος βρήκα ότι μέσω του visual studio μπορώ να επιλέξω παίρνει πληροφορίες από κάποια βάση δεδομένων. Εγώ μέσω του XAMPP έχω ήδη τη MYSQL... Πες ότι συνδέω τη βάση με το πρόγραμμα. Πως θα το συνδέσω με το site που είναι με joomla????:suicide2:

Το joomla είναι γραμμένο σε php.To πρόγραμμα που έγραψες στο visual studio το έκανες σε asp .net υποθέτω μιας και είναι διαδικτυακή εφαρμογή σου?Αυτά τα 2 δεν είναι συμβατά μεταξύ τους.Το καλύτερο είναι να ψτιάξεις μια php σελίδα με μια φόρμα που θα βάζει τα δεδομένα στην mysql του xampp.

Πολύ χρήσιμη η παρατήρησή σου απλά στις επιλογές που έχει το visual studio για τη C# σκέφτηκα την δημιουργία ενός project windows form application και όχι ASP.NET web form application. Εάν είναι αδύνατο ψάχνω κάτι αντίστοιχο στο να καταφέρω αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Να επικοινωνήσουν με μια Mysql μπορούν να το κάνουν και τα windows form application και οι ASP.NET web form application.Απλώς το πρώτο θα πρέπει να κατέβει στον υπολογιστή και να εγκατασταθεί να συμπληρωθεί από τον χρήστη.Πιστεύω ότι μια διαδικτυακή εφαρμογή σε php για να δουλεύει και με το joomla θα είναι καλύτερη.

Εκτος και αν δεν περιορίζεσαι στο τι θα χρησιμοποιήσεις οπότε υλοποιείς τα πάντα σε asp .net με C#,Mysql και ΙΙS σαν web server.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.