Jump to content

Ομαδική ΤΗΟΜΑΝΝ.DE - Μοιρασιά !!!

TifoziF1

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Παρελαβα κι εγω και παρεδωσα και στον [MENTION=28685]sakinor[/MENTION].

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!!

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] ευχαριστω πολυ για οτι κανατε

[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] να σε και εσυ καλα για την τρομερη χαρη που μου εκανες

απιθανα ακουστικα παντως

τα hd651b παντως μου αρε το μπασο περισοτερο

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ στον [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] για τη συνδρομή του στην παραγγελία και για την άψογη οργάνωση και στον [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] για τη διανομή.

Να είστε πάντα καλά παίδες, άψογα τα ακουστικά.

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν ξέρω πώς τοποθετούνται τα pads, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Τα pads γύρω γύρω έχουν ένα δερματάκι το οποίο πρέπει να αγκαλιάσει το ακουστικό.

Δες πως είναι τα original. Είναι λίγο δύσκολο με τα δάχτυλα (εγώ έτσι ανασήκωνα το δερματάκι) μπορείς και με κατσαβίδι.

Ready and locked

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.