Jump to content

Ομαδική ΤΗΟΜΑΝΝ.DE - Μοιρασιά !!!

TifoziF1

Recommended Posts

Σάββατο θα έχω φύγει για Βόλο, δεν μπορώ, αλλά αύριο θα ανέβω Κατεχάκη γύρω στις 8.30 και θα με βόλευε πολύ αν περνούσα να τα πάρω από το σπίτι σου/ αν δίναμε κάπου κοντά στο σπίτι σου ένα ραντεβού!

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Περιμένω @AnimaTronic

Για 8μιση σήμερα Αμπελόκηπους που θα έρθει και ο @LeRoi

Εσεις μείνατε οι άλλοι όλοι από εμένα παρέλαβαν

Καλό είναι να τελειώνουμε σήμερα οπότε [MENTION=28685]sakinor[/MENTION] μπορείς να έρθεις εσύ στη θέση του @AnimaTronic

φιλε [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] δεν μπορω σημερα οποτε αν ειναι να ερθω εγω ερχομαι σαββατο

Οκ αν δεν επικοινωνήσει το πάμε Σάββατο ή και αύριο απόγευμα αν μπορεί εκείνος.

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION] μιλησα με [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] μολις.

Για σημερα δεν μπορω την ωρα που κανονισανε τα παιδια, γιατι θα δουλευω. Ειπαμε να παω Σαββατο μεσημερακι να παρω τα δικα σου και τα δικα μου και μετα εμεις να βρεθουμε Ηρακλειο.

Αν αποφασισεις να βρεθεις εσυ με Spyrus αυριο, αφησε του το βυσμα και το παιρνω εγω μετα. Ετσι, δε θα χρειαστει να συναντηθουμε εμεις. Οτι αγαπας. Θα περιμενω απαντηση.

@AnimaTronic εσυ παρε απο τον [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] τα ακουστικα μου και συναντιομαστε στον ησαπ ηρακλειο .

εσενα σε βολευει κατα τις μιαμισι δυο?

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION] Ειπαμε με τον Spyrus να τον καλεσω στις 13:00 για να μου πει τι ωρα να παω να τον συναντησω. Υπολογιζει οτι μεσα στο επομενο διωρο (μετα τις 13:00) θα βρεθουμε. Οποτε δε μπορω να σου απαντησω ακομα τι ωρα θα βρεθουμε εμεις. Στειλε σε pm το τηλεφωνο σου.

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] τα στειλες τα δικα μας?
Οχι :( sorry, τα είχα αφήσει γραφείο να τα στείλω από κει και εχθές δεν πήγα δουλειά λόγω προβλήματος.

Σήμερα θα αποσταλούν.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=163]Helly[/MENTION] έφυγαν από δώ. Δευτέρα θα είναι εκεί.

δωστε αν θέλετε με pm email να σας στείλω την απόδειξη

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] περιμένω τηλέφωνο σήμερα μέχρι τις 5:30μμ να περάσεις να πάρεις και τα pads σου

Ok, παρέλαβε και ο Sir !

Τελος από μένα.

Στην επόμενη ομαδική (που ΔΕΝ θα κάνω εγώ :p) θέλω 1 ζευγάρι ακόμα velour pads.

Ευχαριστουμε και παλι tifozif!

Τα εβαλα και εγω και προτιμω το κρατημα και το υλικο τους.

Επισης ισως εχουν λιγο διαφορα στο μπασο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.