Jump to content

Windows Cannot find E:recycler/

nixterida

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα έχω έναν εξωτερικό δίσκο και στα καλά καθούμενα σήμερα το πρωί που πήγα να πάρω κάτι αρχεία που χρειαζόμουν μου εμφάνισε το παραπάνω μήνυμα σαν σφάλμα μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω κάποια σημαντικά αρχεία μέσα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λέει μόνο αυτό?Χωρίς κάποιο όνομα αρχείου?

Επίσης μετά τι κάνει δεν τον ανοίγει καθόλου?τον ανοίγει αλλά δεν τα δείχνει σωστά τα ονοματα των φακέλων και τα αρχεία?

Μου δείχνει όλους του φακέλους με τις ονομασίες κανονικά, αλλα δεν μπορώ να μπώ μέσα να δώ τα αρχεία που περιέχει ο κάθε φάκελος! Μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.

Από μια πρόχειρη αναζήτηση φαίνεται σαν virus.

Δοκίμασε ένα έλεγχο με το antivirus που έχεις και run ένα scan με το Malwarebytes Anti-Malware

Παιδιά ιός ήταν τον έβγαλε το kaspersky αλλα πρόλαβε και έκανε ζημιά ! Είχα αρχεία μέσα περίπου 300 gb και έμειναν μόνο οι φάκελοι σε συντομεύσεις και ίδια ονομασία! :suicide2: Ευτυχώς τα είχα κάνει πρόσφατα backup..thanks for all.

Υπάρχουν εργαλεία με τα οποία θα μπορούσες να κάνεις ανάκτηση των αρχείων ούτως ή άλλως. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.