magicman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 καλημερα, θελω να αγορασω την συγκεκριμενη παραγγελια, ειναι fullfilled, αλλα στο τελικο check out, χρεωνει 6 pound μεταφορικα.[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047XRVWQ/ref=gno_cart_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2PGPJL0BBLHLX]Anker[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Mαλλον ειναι επειδη δεν εχεις περασει το ποσο των 25 λιρων μιας και απο αυτο το ποσο και πανω δινει δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 νομιζα οτι και οταν ειναι fullfilled , δεν χρεωνεται.. μαλλον θυμομουν λαθος.6 pounds χρεωνει..[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]εχω βαλει και κατι ακομη που ειναι sold by Amazon.co.uk απο amazon. και παλι χρεωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Iσχυει.Δοκιμασα και εγω να βαλω και κατι αλλο αλλα βαζει μεταφορικα...Παντως 2-3 φορες που εχω ψωνισει απο κει κανοντας συνδυασμο δεν ειχα θεμα...Ισως ειναι καλυτερο να μιλησεις με το support τους μπας και υπαρχει καποιο προβλημα απο μεριας τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Φεβρουάριος 20, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 χωρίς μεταφορικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 [MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION]Μετα απο το λινκ του [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] τσεκαρα και εγω παλι και μαλλον θα αφησες(οπως και εγω)επιλεγμενο το standard delivery αντι για το free(το επιλεγεις οταν φτασεις στο σημειο οπου τραβηξε το screenshot o φιλος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 δεν το προσεξα!!!εκανα την παραγγελια ηδη, αλλα μολις μιλησα στο chat μαζι με τουςκαι μου απαντησανI have made an exception on your case and removed the delivery cost instead, but still your order will be shipped via Standard Delivery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Φεβρουάριος 21, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 fulfilled by Amazon σημαινει οτι η αποστολη διεκπεραιωνεται απο το Amazon παρα το οτι ο πωλητης ειναι αλλο καταστημα.Για να ισχυει το super save delivery και σε αυτα θα πρεπει η συνολικη αγορα αυτων των προϊοντων να υπερβαινει τα 25€.Προσοχη δεν υπολογιζεται επι μικτων παραγγελιων (πχ προϊοντα του Amazon και fulfilled by Amazon). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.