Jump to content

amazon.co. uk fullfilled by amazon...

magicman

Recommended Posts

καλημερα, θελω να αγορασω την συγκεκριμενη παραγγελια, ειναι fullfilled, αλλα στο τελικο check out, χρεωνει 6 pound μεταφορικα.

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047XRVWQ/ref=gno_cart_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2PGPJL0BBLHLX]Anker[/ame]

νομιζα οτι και οταν ειναι fullfilled , δεν χρεωνεται.. μαλλον θυμομουν λαθος.

6 pounds χρεωνει..

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]

εχω βαλει και κατι ακομη που ειναι sold by Amazon.co.uk απο amazon. και παλι χρεωνει.

Iσχυει.

Δοκιμασα και εγω να βαλω και κατι αλλο αλλα βαζει μεταφορικα...

Παντως 2-3 φορες που εχω ψωνισει απο κει κανοντας συνδυασμο δεν ειχα θεμα...

Ισως ειναι καλυτερο να μιλησεις με το support τους μπας και υπαρχει καποιο προβλημα απο μεριας τους.

[MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION]

Μετα απο το λινκ του [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] τσεκαρα και εγω παλι και μαλλον θα αφησες(οπως και εγω)

επιλεγμενο το standard delivery αντι για το free(το επιλεγεις οταν φτασεις στο σημειο οπου τραβηξε το screenshot o φιλος)

δεν το προσεξα!!!

εκανα την παραγγελια ηδη, αλλα μολις μιλησα στο chat μαζι με τους

και μου απαντησαν

I have made an exception on your case and removed the delivery cost instead, but still your order will be shipped via Standard Delivery.

fulfilled by Amazon σημαινει οτι η αποστολη διεκπεραιωνεται απο το Amazon παρα το οτι ο πωλητης ειναι αλλο καταστημα.Για να ισχυει το super save delivery και σε αυτα θα πρεπει η συνολικη αγορα αυτων των προϊοντων να υπερβαινει τα 25€.

Προσοχη δεν υπολογιζεται επι μικτων παραγγελιων (πχ προϊοντα του Amazon και fulfilled by Amazon).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.