Jump to content

Περίεργο πρόβλημα με asrock z77 extreme4

AIRETIKOS

Recommended Posts

Έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη μητρική εδώ και δυο εβδομάδες περίπου,μια χαρά

μητρικουλα κανένα πρόβλημα-παράπονο.Σήμερα πήγα να συνδέσω ένα φανάκι στη

θέση CHA_FAN1 και με το που πατάω το κουμπί μύρισε καμένο και το φανάκι δεν

λειτουργούσε.Κλείνω το πισι και βλέπω ότι είχε καεί η επίστρωση της πλακέτας σε ένα

σημείο και φαινόταν ο χαλκός.Βγάζω το φανακι ανοίγω το πισι και μπουταρει κανονικά.

Ξανακλείνω το πισι βαζω τον φαν αλλου και έπαιζε κανονικά......

Αποτέλεσμα μια καμένη θύρα για φαν και ίσως πρόβλημα στη κάρτα ήχου.

post-19379-1416077083,2336_thumb.jpg

αντε τωρα να τους πεισεις οτι δεν εκανες τπτ το περιεργο,ωστε να την δεχτουν rma.το φανακι το συνδεσες σωστα?εχει τυχει να καψω μια Η80 επειδη δεν συνδεσα σωστα το τριπινο που μπαινει στη μητρικη,βεβαια στην περιπτωση μου την πληρωσε η Η80 ενω η μητρικη αταραχη συνεχισε να παιζει

Εχω χασει μια Audigy ετσι creative μαζι με την θυρα pci που δουλευε.Ευτυχως οχι τη μητρικη.Απλα δε σου αναγνωριζει εγγυηση κανενας μετα.Πλαισιο καλες εποχες και ειχα φαει πορτα.

Μια χαρά μπήκε τον φαν...Δεν ξέρω τι λέει η asrock σε rma αλλά δεν νομίζω να μου την αλλάξουνε.Κρίμα ρε γμτ πριν 15 μέρες την αγόρασα

Από που την αγόρασες; Γιατί δεν κανεις μια προσπάθεια για RMA;

Τελικά θα μου αλλάξουνε τη μητρική και μάλιστα τους ζήτησα να μου φέρουν την

extreme 6 και να πληρώσω τη διαφορά το οποίο δέχτηκαν.Ωραίος ο infoworld,συζητήσιμος και εξυπηρετικότατος:happy2::happy2::happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.