mikros2565 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2013 Καλησπέρα....!Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα :Είχα τα Windows 7 Ult x64 στο βασικό δίσκο και για δοκιμή πέρασα τα Windows 8 σε έναν άλλον. Όταν πήγαινα να ανοίξω τον Η/Υ μου μου έβγαζε ένα "panel" των Windows 8 για να διαλέξω O.S.Επειδή όμως εμένα δεν μου άρεσαν τελικά τα Windows 8 διέγραψα τον τόμο με αυτά (Διαμόρφωση δίσκου)...!Παρ' όλα αυτά όταν ξεκινάω τον Η/Υ και μου βγάζει πάλι το "panel" των Windows 8 και μου λέει ότι δεν αναγνωρίστηκε λειτουργικό και να πατήσω το F9 για να αλλάξω λειτουργικό. Πατώντας το F9 φορτώνει κανονικά τα Windows 7.Λογικά έχει αφήσει κάποιο κατάλοιπο στο Τοπικό δίσκο που είναι τα Windows 7.Έχει κανείς καμία λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 EasyBCD. Ξαναγράφει τον bootloader των win7 στον σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Φεβρουάριος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 EasyBCD. Ξαναγράφει τον bootloader των win7 στον σκληρό.Ναι φίλε μου σε ευχαριστώ το βρήκα και το έφτιαξα να είσαι καλά...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Κάτι άλλο που δεν ήξερες είναι ότι εάν, όσο είχες τα win8, επέλεγες στον bootloader (msconfig-> επιλογές εκκίνησης) ως default λειτουργικό τα win7 τότε θα παρέμενε στον δίσκο ο bootloader των win7 και όχι των win8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Φεβρουάριος 21, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Κάτι άλλο που δεν ήξερες είναι ότι εάν, όσο είχες τα win8, επέλεγες στον bootloader (msconfig-> επιλογές εκκίνησης) ως default λειτουργικό τα win7 τότε θα παρέμενε στον δίσκο ο bootloader των win7 και όχι των win8. Το θυμήθηκα "κατόπιν εορτής" Όπως και να 'χει σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.