Jump to content

Πρόβλημα με τα βίντεο στον υπολογιστή μου

titonaki

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργια εδώ αλλά έχω θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω.. Έχω αλλάξει τα πάντα στην Κ.Μ.Ε εκτός από τον σκληρό μου. Έχω περάσει winwods 8 pro στα αγγλικά και διαπίστωσα ότι , ότι βίντεο και να δω για λίγο το βίντεο κολλάει.Έχω δοκιμάσει να δώ αν κολλάει στο ίδιο σημείο συνέχεια αλλά όχι..κατέβασα ξανά το torrent μήπως έφταιγε αυτό αλλά πάλι το ίδιο και το κάνει και στο youtube κρασάρι για λίγο ήχος και εικόνα!

Στην ΚΜΕ σου αποκλείεται να άλλαξες κατι.

Πάμε στο ζουμί τώρα.

Με τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών είσαι και έχουν περαστεί οι οδηγοί για μητρική κτλπ;

Στην ΚΜΕ σου αποκλείεται να άλλαξες κατι.

Πάμε στο ζουμί τώρα.

Με τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών είσαι και έχουν περαστεί οι οδηγοί για μητρική κτλπ;

κάρτα γραφικών AMD RadeonHD 6670 επεξεργαστής AMD A4-5300 3.40 GHz πάω device manager και μου λέει ότι έχουν περαστεί και από τι ξέρω περνιούνται αυτόματα πλέον..

Μην έχεις εμπιστοσύνη σε αυτά που περνιούνται αυτόματα, γιατί συχνά παρέχουν μόνο βασική λειτουργικότητα. Πήγαινε στο site της amd και κατέβασε τους κατάλληλους drivers και πες μας αποτελέσματα μετά την εγκατάστασή τους. Ίσως χρειαστεί να περάσεις "χειροκίνητα" και drivers για τα υπόλοιπα υποσυστήματα.

Μην έχεις εμπιστοσύνη σε αυτά που περνιούνται αυτόματα, γιατί συχνά παρέχουν μόνο βασική λειτουργικότητα. Πήγαινε στο site της amd και κατέβασε τους κατάλληλους drivers και πες μας αποτελέσματα μετά την εγκατάστασή τους. Ίσως χρειαστεί να περάσεις "χειροκίνητα" και drivers για τα υπόλοιπα υποσυστήματα.

Πήγα και μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση σε drivers μήπως είναι ελαττωματική η κάρτα γραφικών μου;

Με τον media player της microsoft πολλες φορές χωρις codecs συμβαίνει να μην

παίζουν καλα τα βίντεο. Με τι player έχεις δοκιμάσει; VLC ;

Με τον media player της microsoft πολλες φορές χωρις codecs συμβαίνει να μην

παίζουν καλα τα βίντεο. Με τι player έχεις δοκιμάσει; VLC ;

με BS player και GOM player μου το κάνει και στο youtube!

τελευταία βοήθεια που μου ρχεται κατα νου μιας και ανεφερες youtube κατέβασε flash ενημερωση απο adobe συμβατη με το λειτουργικό σου...

τελευταία βοήθεια που μου ρχεται κατα νου μιας και ανεφερες youtube κατέβασε flash ενημερωση απο adobe συμβατη με το λειτουργικό σου...

χρησιμοποιώ chrome και όταν πάω να το κάνω μου λέει ότι αυτόματα μου το έχει κατεβάσει το chrome ..θα το κατεβάσω και από explorer να δώ..

Χμμ στον chrome μπορεί να υπάρξει θέμα με το εγγενές flash player plugin που συνοδεύει τον περιηγητή. Ο player της google καμιά φορά μουλαρώνει ενώ ταυτόχρονα δεν δοκιμάζει να τρέξει τον flash player της adobe. Υπάρχει ολόκληρο θέμα με αυτό το πρόβλημα, πρόσφατο μάλιστα, το οποίο με μια αναζήτηση μπορείς να το βρεις...

Πήγαινε εδώ και εγκατέστησε το πακέτο με τα codecs για win8. Μπορεί να βοηθήσει το σύστημά σου...

θα το κατεβάσω να δω σε ευχαριστώ πολύ!

Μπορείς να κατεβάσεις τον κορυφαίο player VLC media player, έχει ενσωματωμένους codecs

και είναι δωρεάν

το vlc δεν ψάχνει για υπότιτλους αυτόματα ευχαριστώ πάντως πολύ!

Χμμ στον chrome μπορεί να υπάρξει θέμα με το εγγενές flash player plugin που συνοδεύει τον περιηγητή. Ο player της google καμιά φορά μουλαρώνει ενώ ταυτόχρονα δεν δοκιμάζει να τρέξει τον flash player της adobe. Υπάρχει ολόκληρο θέμα με αυτό το πρόβλημα, πρόσφατο μάλιστα, το οποίο με μια αναζήτηση μπορείς να το βρεις...

αν μπορούσες να μου πεις τη να αναζητήσω ακριβώς έχει πολλά θέματα εδώ μέσα!

Χμμμ...η συζήτηση ήταν σε άλλο φόρουμ και όχι στο παρόν. Λοιπόν, για όσους έχετε πρόβλημα με τα βίντεο στο youtube και τον chrome δοκιμάστε αυτό:

"Γράψε στην μπάρα διευθύνσεων chrome://plugins και πάτησε enter. Θα σου ανοίξει όλες τις επεκτάσεις του chrome. Πάτησε δεξιά τις λεπτομέρειες - έχει έναν σταυρό δίπλα, εάν βλέπεις αντί για σταυρό το "-" τότε οι λεπτομέρειες είναι ήδη ανοικτές. Ψάξε και βρες το Adobe Flash player (λογικά θα είναι πρώτο πρώτο). Εάν έχεις εγκατεστημένο τον flash player από την Adobe στον υπολογιστή σου τότε θα δεις δύο επεκτάσεις εκ των οποίων η μία στην τοποθεσία θα γράφει την διαδρομή C:\users\Όνομα Χρήστη\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\11.5.31.139\pepflashplayer.dll. Θα παρατηρήσεις ότι εκεί που λέει "Τύπος" έχει ένα hyperlink που λέει "Απενεργοποίηση". Το κλικάρεις και απενεργοποιείται και έτσι δεν θα τρέχει το εγγενές plugin του chrome αλλά αυτό του flash player που έχεις στον υπολογιστή. Κάνεις restart τον chrome και λογικά όλα θα πάνε καλά. Φρόντισε μόνο να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του flash player."

Δικό μου το post από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4539947#post4539947

Χμμμ...η συζήτηση ήταν σε άλλο φόρουμ και όχι στο παρόν. Λοιπόν, για όσους έχετε πρόβλημα με τα βίντεο στο youtube και τον chrome δοκιμάστε αυτό:

"Γράψε στην μπάρα διευθύνσεων chrome://plugins και πάτησε enter. Θα σου ανοίξει όλες τις επεκτάσεις του chrome. Πάτησε δεξιά τις λεπτομέρειες - έχει έναν σταυρό δίπλα, εάν βλέπεις αντί για σταυρό το "-" τότε οι λεπτομέρειες είναι ήδη ανοικτές. Ψάξε και βρες το Adobe Flash player (λογικά θα είναι πρώτο πρώτο). Εάν έχεις εγκατεστημένο τον flash player από την Adobe στον υπολογιστή σου τότε θα δεις δύο επεκτάσεις εκ των οποίων η μία στην τοποθεσία θα γράφει την διαδρομή C:\users\Όνομα Χρήστη\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\11.5.31.139\pepflashplayer.dll. Θα παρατηρήσεις ότι εκεί που λέει "Τύπος" έχει ένα hyperlink που λέει "Απενεργοποίηση". Το κλικάρεις και απενεργοποιείται και έτσι δεν θα τρέχει το εγγενές plugin του chrome αλλά αυτό του flash player που έχεις στον υπολογιστή. Κάνεις restart τον chrome και λογικά όλα θα πάνε καλά. Φρόντισε μόνο να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του flash player."

Δικό μου το post από εδώ: Google Chrome : Σελίδα 18 :: myphone forum

Σε ευχαριστώ το έκανα αλλά έχω θέμα και με τα βίντεο που έχω κατεβάσει θα το παρακολουθήσω για λίγο κατέβασα και το πρόγραμμα που μου είπαν ποιο πάνω για τα code θα δω αν συνεχιστεί!

Οκ, απλά το ανέφερα γιατί αλλιώς διαχειρίζεται ο chrome τα βίντεο από το youtube και αλλιώς ο media player.

το vlc δεν ψάχνει για υπότιτλους αυτόματα ευχαριστώ πάντως πολύ!

Το έψαξα !! και υπάρχει λύση δες post-3658-1416077086,1296_thumb.png

Το κώλυμα του βίντεου από το youtube μπορεί να οφείλεται και απο την σύνδεση σου, από τον παροχο, άμα είναι hol ..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.