Jump to content

Mouse πανω σε γυαλι

smartakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα,

εχω ενα γραφειο το οποιο εχει γυαλινη επιφανεια.

Ειναι δυο γυαλια, το ενα 5 mm και απο πανω το αλλο 13 mm.

Υπαρχει καποιο Mouse το οποιο μπορει να λειτουργησει σε τετοια επιφανεια?

Το anywhere της Logitech διαβασα οτι λειτουργει μονο σε γυαλι εως 4 mm

Με εκνευριζουν αφανταστα τα mousepad που γλιστρανε δεξια-αριστερα.

Αλλα μαλλον σε αυτη τη λυση θα καταληξω

από ότι είχα δει τα blue track της ms παίζουνε πάνω σε γυάλινη επιφάνεια

με το δικό μου το arc touch έπαιζα πάνω σε γυαλί αλλά δεν ήταν και πολύ μεγάλο γύρω στα 3-4mm πρέπει να ήταν οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου:p

[ame]http://www.amazon.co.uk/Logitech-Performance-Mouse-Tracks-Glass/dp/B002L3TSKC/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1361271606&sr=1-2[/ame]

το mouse μου :inlove: .Δεν το δουλευω πανω σε γυαλι αλλα σαν mouse ειναι απο τα καλυτερα που ειχα ποτε.

επισης σε μια απο τις φοτο εχει να το δουλευουν σε γραφειο με γυαλι και εχει σχολιο να ειναι πανω απο 4mm παχος.

και επειδη εχει την ιδια τεχνολογια με το anyway μαλλον πρεπει να ειναι πανω απο 4mm

Το mx revolution της logi που σου λέει και ο aias είναι το τοπ office ποντίκι απο logitech και παίζει και σε γυαλί

Δηλαδή του προτείνετε να πάρει ένα ποντίκι που ίσως να παίζει σωστά στο δικό του γυαλί, δίνοντας ~75€, αντί να πάρει ένα mouspad που θα παίζουν όλα τα ποντίκια στο γυαλί, με το 1/3 των χρημάτων...; :fist:

ΤΟ steelseries qck+ ειναι τρομερο Mousepad εχει αντιολισθητική επιφάνεια οποτε ακομα και σε γυαλι δε θα γλυστραει

Το εχω και το προτείνω άνετα.

Καλημερα,

εχω ενα γραφειο το οποιο εχει γυαλινη επιφανεια.

Ειναι δυο γυαλια, το ενα 5 mm και απο πανω το αλλο 13 mm.

Υπαρχει καποιο Mouse το οποιο μπορει να λειτουργησει σε τετοια επιφανεια?

Το anywhere της Logitech διαβασα οτι λειτουργει μονο σε γυαλι εως 4 mm

απο 4mm.... "You can track precisely on more surfaces – even glass tables (4 mm minimum thickness) – thanks to Logitech Darkfield Laser Tracking."

αυτο χρησιμοποιω τωρα πανω σε γυαλι.....

IMG_20130219_111504_zps49b61f2a.jpg

Δηλαδή του προτείνετε να πάρει ένα ποντίκι που ίσως να παίζει σωστά στο δικό του γυαλί, δίνοντας ~75€, αντί να πάρει ένα mouspad που θα παίζουν όλα τα ποντίκια στο γυαλί, με το 1/3 των χρημάτων...; :fist:

αφου στο αρχικο ποστ αναφερει για mouse .Επισης ειναι και πως σου <καθεται> οπτικα κιολας.Ακομα και την μινι φοτο που εχει στο αμαζον με το mouse πανω στο γυαλι ειναι ψαρωτικη.Ακομα και η αισθηση πανω σε μη περιορισμενη επιφανεια ειναι αλλιως .

Βεβαια την λυση και τι θελει ο φιλος θα αποφασισει ο ιδιος.Εμεις αναφερουμε ολες τις εναλλακτικες .

Απλα οπως λεει και ο φιλος Wizard αν ψηνεσαι για το mouse διαβασε review αλλα ακομα και μαιλ σε logitech να εισαι σιγουρος οτι παιζει σωστα στο παχος του γυαλιου που εχει το γραφειο σου. οπως φαινεται απο τον φιλο απο πανω (με προλαβε οσο εγραφα) παιζει κανονικα.

απο 4mm.... αυτο χρησιμοποιω τωρα πανω σε γυαλι.....

Είναι αμμοβολή, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Καμία σχέση με το γυάλινο γραφείο που είναι διάφανο.

Ακομα και η αισθηση πανω σε μη περιορισμενη επιφανεια ειναι αλλιως .

Πάρε αυτό τότε. Άμα καταφέρεις και βγεις εκτός, θα σου πάρω εγώ το ποντικι :p

Είναι αμμοβολή, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Καμία σχέση με το γυάλινο γραφείο που είναι διάφανο.

και εδω παιζει

IMG_20130219_114300_zpsb8f7829f.jpg

Εγώ πήρα ένα σαν αυτό για το σαλόνι Slim Leather Mice Pad Mat Mousepad for Optical Mouse | eBay

Από κάτω είναι λάστιχο και βεντουζώνει στο γυαλί, επίσης, είναι λεπτό, το τυλίγω και το βάζω στο συρτάρι όταν δεν το θέλω.

τελικα αγορασα το moudepad πιυ προτεινε στην αρχη ο φιλος.

Ευχαριστώ ολους για τη βοηθεια :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.