crmaris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2013 Θέλω να κάνω backup έναν οι μερικούς φακέλους μόνο από ένα δίσκο στον ίδιο δίσκο! Το windows back up tool που είναι free δεν με αφήνει να κάνω back up φακέλους (θέλει Enterprise Windows 7/8) και επίσης όπως τα περισσότερα προγράμματα του είδους δεν αφήνει το back up να σωθεί στον ίδιο δίσκο από τον οποίο παίρνεται. Επίσης θέλω το πρόγραμμα να υποστηρίζει command line εντολές, έτσι ώστε να μπορώ να το χειριστώ μέσω άλλου custom made προγράμματος. Ζητάω πολλά το ξέρω αλλά λέω μπας και έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί ειλικρινά δεν έχω καθόλου χρόνο πια για άλλο ψάξιμο (δοκίμασα 2-3 προγράμματα αλλά τίποτα δεν έπαιξε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy81 Φεβρουάριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ρίξε μια μάτια στο syncback. Δυστυχώς δεν είμαι στο PC να δω αν σε καλύπτει άλλα έχει τεράστια λίστα δυνατοτήτων και παραμετροποίησης.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Φεβρουάριος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 αν και αυτο δεν ειναι backup αλλα ενα απλο copy, κοιτα το windows schedulerstart->run->taskschd.msc και συνδιασε το με το xcopy.ή δες απο cmd με SCHTASKS.EXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 όχι θέλω backup, για να ζορίσω επίτηδες την κατάσταση (θα αποτελέσει ένα μετροπρόγραμμα για SSD tests για να δώσω ένα hint).Copy θα ήταν αν δε γινόταν συμπίεση καθόλου. Θα κοιτάξω το syncback, thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Φεβρουάριος 28, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Synctoyπαιζει με scheduled task, αλλα και απο cmd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 1, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Νομίζω ότι το cobian backup κάνει αυτό που θες, αν και δεν ξέρω εάν μπορείς να περάσεις και τα tasks από το command line. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.