Mitos175 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2013 Ξέθαψα σήμερα στο σπίτι της ξαδέρφης μου ένα fujitsu amilo pi 2530.Την ρώτησα γιατί δεν το δουλεύει και μου είπε ότι της είπαν ότι χάλασε η κάρτα γραφικών.Τώρα θέλω να το τσεκάρω και εγώ για να επιβεβαιώσω.Ας πούμε ότι όντως χάλασε η κάρτα γραφικών τι επιλογές έχω εγώ ώστε να το φτιάξω?Αν η κάρτα είναι soldered στο mobo μπορώ να την βγάλω?Αν ναι πουλάνε τέτοιες κάρτες στο νετ σε λογικές τιμές?Θέλω να ασχοληθώ γιατί πιστεύω ότι για χρήση internet και για καμία ταινιούλα είναι ότι πρέπει μην πάει χαμένο ενώ μπορώ να κάνω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Oπως το κόβω η κάρτα γραφικών θα είναι πάνω στη μητρική του laptop. Οπότε έχεις δυο επιλογές να το βάλεις στο φούρνο(Ψάξε λίγο στο google) ή να αγοράσεις την μητρική του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Λογική τιμή + ανταλακτικα laptop, δεν συμβαδίζουν. Χάλασε της αδερφης μου το SONY VGN-Cs21s η κάρτα και θέλουν 80 για reballing η να δωσω 105 για μεταχειρισμενη κάρτα(nvidia 9300 gs) + ότι πάρει κάποιος να την βάλει. Οπότε πρώτα από όλα δες τι φοράει και αν επισκευΖεται... Και αν αξίζει η επισκευή... Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.